Fotbalistul legendar al lui Arsenal, din perioada 1985-1997, a trecut peste momentele grele cu ajutorul foștilor săi coechipieri din naționala Angliei, alături de care a apărut în documentarul "Harry's Heroes".
Acest documentar mi-a salvat viața, 100%. Am urmat tratamentele de două ori, însă nu m-am făcut bine pentru că am fost trimis de oamenii din jurul meu. Clubul și oficialii FA (n.r. - Federația Engleză de Fotbal) m-au convins să merg. De această dată însă, am hotărât eu însumi să mă schimb pentru că nu mai rezistam.

Merson: "Obișnuiam să beau 35 de pahare de bere pe săptămână"

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 20 ORE
Fostul mijlocaș al lui Arsenal a dezvăluit că a pierdut aproximativ 7 milioane de lire din cauza dependenței sale de alcool și jocuri de noroc, în timpul anilor '90. De asemenea, fostul internațional englez recunoștea că, de-a lungul unei săptămâni, obișnuia să bea 35 de pahare de bere.
Acum mă simt de 100 de ori mai bine, în comparație cu starea în care mă aflam anul trecut. Viața mea s-a schimbat total. Impactul echipei (n.r. - din documentar) m-a salvat. Înainte obișnuiam să pariez și să beau cel puțin 35 de pahare de bere, în fiecare săptămână. Acum sunt sobru și nu mai am treabă cu lumea jocurilor de noroc. Mi-am dat seama că sunt lipsit de putere în fața alcoolului. Este o boală, recunosc că sunt alcoolic. Dependențele mele au lăsat foarte mult rău în urmă. În prezent, procesul de reabilitare este foarte greu. Uneori mă uit în urmă cu tristețe și îmi dau seama că mi-am irosit cea mai mare parte din viață.

Paul Merson, dublu campion al Angliei

Paul Merson a evoluat pentru Arsenal timp de 12 sezoane, reușind să înscrie 55 de goluri și să câștige 7 trofee, printre care și 2 titluri de campion al Angliei. După despărțirea de "tunari", fostul mijlocaș a mai jucat la echipe precum Middlesbrough, Aston Villa și Portsmouth.
Merson a bifat 21 de selecții pentru naționala Albionului și a marcat de 3 ori.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM O ZI
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38