Fernandes a fost cumpărat de Manchester United cu 77 de milioane de euro la sfârșitul perioadei de transferuri din ianuarie dar din cauza efectelor pandemiei de coronavirus, cotele jucătorilor și bugetele cluburilor au scăzut semnificativ. Varandas a recunoscut că Sporting ar fi fost nevoită să reducă prețul lui Fernandes dacă negocierile ar fi avut loc după pandemia de coronavirus.
”Criza cauzată de COVID-19 a afectat industria fotbalului european în general. Dar dintre toate țările, Portugalia este cea mai afectată pentru că jumătate din veniturile cluburilor provin din vânzările de jucători. Fernandes a fost vândut pentru 77 de milioane de euro în ianuarie. Cât ar valora astăzi? Poate 20 de milioane de euro. Poate 30. Nu știm sigur”, a declarat el.
De când a ajuns pe Old Trafford, Fernandes s-a impus ca titular și a devenit o parte esențială a planurilor managerului Ole Gunnar Solskjaer. Startul său excelent la United este datorat deciziilor excelente pe care le ia în faza ofensivă iar internaționalul portughez s-a dovedit eficient atât din punct de vedere creativ cu pasele sale excelente dar și ca finalizator prin execuții excelente de la distanță.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31