Atacantul austriac, ajuns la 31 de ani, a fost cumpărat de formația chineză de la West Ham în vara anului trecut, în schimbul a 25 milioane de euro - cea mai mare sumă plătită pentru Arnautovic de-a lungul carierei.
Într-un interviu oferit recent, Arnautovic a recunoscut că nu a tratat campionatul din China cu multă seriozitate în primele săptămâni, schimbându-și complet regimul. Austriacul începuse să mănânce la ore nepotrivite, să piardă nopțile și să bea sucuri acidulate.
"Am subestimat campionatul Chinei. Nu aveam grijă de corpul meu. Mâncam la ore nepotrivite și beam sucuri acidulate, cu mult zahăr, care nu îmi făceau deloc bine. M-am adaptat foarte greu în China, după schimbarea de fus orar. Mergeam la culcare la 6, 7 dimineața și mă trezeam la 3, 4 după-amiaza. Apoi mergeam la antrenamente și stăteam treaz toată noaptea.", a povestit Marko Arnautovic, pentru Beanyman Sports, citat de Daily Mail.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 5 ORE

Arnautovic a impresionat în Premier League, la West Ham și Stoke City

Arnautovic și-a dat seama de greșelile de la începutul perioadei din China și le-a corectat:
"După un timp, mi-am setat în minte faptul că echipa m-a dorit aici. Ei m-au adus ca să am evoluții bune și să-i ajut în cursa pentru titlu. Mi-am schimbat atitudinea. Trebuie să joc din ce în ce mai bine. Altfel, nu poți evolua la acest club.", a mai spus austriacul.
Arnautovic a impresionat în perioada petrecută în Premier League. Austriacul a evoluat la West Ham și Stoke City, reușind să înscrie 43 de goluri și să ofere 37 de assist-uri în 184 de apariții în campionatul Angliei.
În urma evoluțiilor sale excelente din tricoul lui West Ham, Marko Arnautovic a fost numit "Jucătorul sezonului 2017/2018" de către fanii formației engleze.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08