Fundașul brazilian a fost informat de directorul sportiv Leonardo că nu îi va fi prelungit contractul mai departe de sezonul 2019/2020, în afară de o prelungire pentru trei luni pentru a acoperi și ultimele luni din sezon, prelungit din cauza COVID-19.
Silva, care are 36 de ani, a declarat că este de părere că ar fi meritat o altfel de plecare după opt ani plini de trofee în Franța și a fost surprins că perioada petrecută de el la club nu a fost celebrată mai mult.
”Nu mi-au oferit nimic, nici măcar să mă întrebe dacă vreau să rămân pentru un euro. Absolut nimic, ceea ce a fost foarte deranjant”, a declarat Silva pentru FourFourTwo.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Dar este ceva și mai rău de atât. Chiar și în mjlocul unei pandemii, au avut trei luni la dispoziție să plănuiască plecarea mea, dar nu s-a făcut nimic. Nu am fost acolo pentru un singur sezon sau câteva luni - au fost opt ani și am fost căpitan, am adus trofee la club

Thiago Silva, nemulțumit de comportamentul celor de la PSG

”Meritam mult mai mult respect de atât. Același lucru s-a întâmplat și cu Cavani. Dar sunt recunoscător pentru perioada petrecută acolo. Dacă excludem finalul, am fost fericit acolo și am fost tratat foarte bine de toată lumea”, a precizat Silva.
Silva, fiind liber de contract, a primit oferte de la mai multe cluburi în Europa, dar a ales în final să semneze pentru Chelsea pentru o nouă provocare în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport sunt prezentate de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52