Fundașul brazilian a fost informat de directorul sportiv Leonardo că nu îi va fi prelungit contractul mai departe de sezonul 2019/2020, în afară de o prelungire pentru trei luni pentru a acoperi și ultimele luni din sezon, prelungit din cauza COVID-19.
Silva, care are 36 de ani, a declarat că este de părere că ar fi meritat o altfel de plecare după opt ani plini de trofee în Franța și a fost surprins că perioada petrecută de el la club nu a fost celebrată mai mult.
”Nu mi-au oferit nimic, nici măcar să mă întrebe dacă vreau să rămân pentru un euro. Absolut nimic, ceea ce a fost foarte deranjant”, a declarat Silva pentru FourFourTwo.
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05
Dar este ceva și mai rău de atât. Chiar și în mjlocul unei pandemii, au avut trei luni la dispoziție să plănuiască plecarea mea, dar nu s-a făcut nimic. Nu am fost acolo pentru un singur sezon sau câteva luni - au fost opt ani și am fost căpitan, am adus trofee la club

Thiago Silva, nemulțumit de comportamentul celor de la PSG

”Meritam mult mai mult respect de atât. Același lucru s-a întâmplat și cu Cavani. Dar sunt recunoscător pentru perioada petrecută acolo. Dacă excludem finalul, am fost fericit acolo și am fost tratat foarte bine de toată lumea”, a precizat Silva.
Silva, fiind liber de contract, a primit oferte de la mai multe cluburi în Europa, dar a ales în final să semneze pentru Chelsea pentru o nouă provocare în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport sunt prezentate de Superbet.
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26