Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezvăluirile lui Timo Werner. Cum l-a convins Lampard să aleagă Chelsea în locul lui Liverpool

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/09/2020 la 20:03 GMT+3

Timo Werner a dezvăluit cum l-a convins Frank Lampard să vină la Chelsea, explicând că managerul albaștrilor i-a trimis mesaje și videoclipuri.

Timo Werner

Credit imagine: Eurosport

Atacantul de 24 de ani, care a avut parte de un debut excelent în Premier League fiind titular în victoria lui Chelsea de la Brighton de luni, a vorbit cu mai multe cluburi de top, printre care și Liverpool, înaintea ca RB Leipzig să îl vândă la Chelsea în această vară.
Werner a declarat că Frank Lampard a fost unul dintre principalele motive pentru care a ales Chelsea iar acum a dezvăluit cum l-a convins managerul să ia o decizie.

Timo Werner a ales Chelsea după discuțiile cu Frank Lampard

”A fost o perioadă ciudată, nu puteam să ne întâlnim așa că prima oară când ne-am văzut a fost aici”, a afirmat Werner.
”Dar m-a sunat de multe ori, am avut multe conversații, mi-a trimis mesaje și videoclipuri în care îmi arăta ce stil de joc vrea să impună la Chelsea. Așa că pentru mine aceste lucruri au fost foarte importante”, a completat el.
”Pentru că iubeam să joc pentru Leipzig și totul era bine pentru mine acolo. Așa că a fost foarte important să ajung la o echipă cu o viziune care se potrivește stilui meu. Cred că Premier League în general se potrivește foarte bine cu mine pentru că e un campionat rapid cu jucători rapizi. A fost foarte important că Lampard m-a asigurat că sistemul de joc de la Chelsea s-a potrivit cu mine”, a precizat Werner.
Și în afara terenului Werner se adaptează bine în Anglia. El a găsit deja o mașină și un apartament și a fost ajutat de club și cu probleme mai cotidiene, ca atunci când nu a înțeles cum anume se plătesc unele facturi.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo