Atacantul de 24 de ani, care a avut parte de un debut excelent în Premier League fiind titular în victoria lui Chelsea de la Brighton de luni, a vorbit cu mai multe cluburi de top, printre care și Liverpool, înaintea ca RB Leipzig să îl vândă la Chelsea în această vară.

Werner a declarat că Frank Lampard a fost unul dintre principalele motive pentru care a ales Chelsea iar acum a dezvăluit cum l-a convins managerul să ia o decizie.

Premier League
Povestea fanatastică a lui Edouard Mendy! În 2014-2015 nu a avut echipă, iar acum este la Chelsea
ACUM O ORĂ

Timo Werner a ales Chelsea după discuțiile cu Frank Lampard

”A fost o perioadă ciudată, nu puteam să ne întâlnim așa că prima oară când ne-am văzut a fost aici”, a afirmat Werner.

”Dar m-a sunat de multe ori, am avut multe conversații, mi-a trimis mesaje și videoclipuri în care îmi arăta ce stil de joc vrea să impună la Chelsea. Așa că pentru mine aceste lucruri au fost foarte importante”, a completat el.

”Pentru că iubeam să joc pentru Leipzig și totul era bine pentru mine acolo. Așa că a fost foarte important să ajung la o echipă cu o viziune care se potrivește stilui meu. Cred că Premier League în general se potrivește foarte bine cu mine pentru că e un campionat rapid cu jucători rapizi. A fost foarte important că Lampard m-a asigurat că sistemul de joc de la Chelsea s-a potrivit cu mine”, a precizat Werner.

Și în afara terenului Werner se adaptează bine în Anglia. El a găsit deja o mașină și un apartament și a fost ajutat de club și cu probleme mai cotidiene, ca atunci când nu a înțeles cum anume se plătesc unele facturi.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Guardiola, nemulțumit că are doar 13 jucători apți de joc și este nevoit să folosească tinerii
ACUM O ORĂ
Premier League
"Acceptați sau la revedere"! Manchester United a făcut ultima ofertă pentru Jadon Sancho
ACUM 2 ORE