Manchester United nu a vrut să dea 100 de milioane pentru Jadon Sancho, iar planul B e aproape de finalizare. Amad Diallo va semna cu trupa de pe Old Trafford. Puștiul de 18 ani a luat pașaportul italian și acum așteaptă formalitățile privind permisul de muncă în Anglia.
Diallo va veni pentru 19 milioane de lire, suma totală de transfer urmând a se ridica la 36 de milioane de lire (40,5 milioane de euro), dacă vor fi atinse toate clauzele din contract (numărul de meciuri, performanțe, etc).

Solskjaer, încântat de transferul lui Diallo la United

Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Solskjaer are mare încredere în calitățile fotbalistului co origini în Coasta de Fildeș și e convins că acesta va deveni un fotbalist decisiv pentru United.
"Am făcut toate actele, nu văd să mai fie vreun obstacol. Vine la noi! Sper să îl avem la dispoziție cât mai repede. Sunt foarte încântat că am reușit acest transfer, Diallo a arătat deja că are calitate. Bineînțeles, va trebui să avem răbdare cu el, va veni la un alt nivel al fotbalului. Dar îi vom da tot timpul și oportunitățile pentru a se dezvolta și a crește", a spus Solskjaer, citat de The Mirror.
Născut la Abidjan, în Coasta de Fildeș, Amad Traore și-a schimbat numele în Diallo în ziua care a împlinit 18 ani. Crescut de Atalanta, atacantul ivorian a impresionat la toate categoriile de vârstă. Ajuns la 15 ani în Italia, Amad a demolat apărările din campionatele din juniori în tricoul Atalantei.
Manchester United negociază de un an transferul puștiului care deține recordul de precocitate în Serie A.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48