Manchester United nu a vrut să dea 100 de milioane pentru Jadon Sancho, iar planul B e aproape de finalizare. Amad Diallo va semna cu trupa de pe Old Trafford. Puștiul de 18 ani a luat pașaportul italian și acum așteaptă formalitățile privind permisul de muncă în Anglia.
Diallo va veni pentru 19 milioane de lire, suma totală de transfer urmând a se ridica la 36 de milioane de lire (40,5 milioane de euro), dacă vor fi atinse toate clauzele din contract (numărul de meciuri, performanțe, etc).

Solskjaer, încântat de transferul lui Diallo la United

Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 8 ORE
Solskjaer are mare încredere în calitățile fotbalistului co origini în Coasta de Fildeș și e convins că acesta va deveni un fotbalist decisiv pentru United.
"Am făcut toate actele, nu văd să mai fie vreun obstacol. Vine la noi! Sper să îl avem la dispoziție cât mai repede. Sunt foarte încântat că am reușit acest transfer, Diallo a arătat deja că are calitate. Bineînțeles, va trebui să avem răbdare cu el, va veni la un alt nivel al fotbalului. Dar îi vom da tot timpul și oportunitățile pentru a se dezvolta și a crește", a spus Solskjaer, citat de The Mirror.
Născut la Abidjan, în Coasta de Fildeș, Amad Traore și-a schimbat numele în Diallo în ziua care a împlinit 18 ani. Crescut de Atalanta, atacantul ivorian a impresionat la toate categoriile de vârstă. Ajuns la 15 ani în Italia, Amad a demolat apărările din campionatele din juniori în tricoul Atalantei.
Manchester United negociază de un an transferul puștiului care deține recordul de precocitate în Serie A.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM 18 ORE
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
IERI LA 11:28