Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Diavolii" au răpus "sfinții" în prelungiri! Cavani a fost omul meciului, cu un assist și o dublă

Nicu Savin

Publicat 29/11/2020 la 18:07 GMT+2

Manchester United a obținut o victorie dramatică în deplasarea de la Southampton. Formația lui Solskjaer a fost condusă cu 2-0 la pauză, dar a revenit incredibil în ultima jumătate de oră, grație uruguayanului Edinson Cavani, care a marcat de 2 ori și a oferit și o pasă decisivă.

Edinson Cavani a marcat golul victoriei lui United în deplasarea de la Southampton

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a început mai bine și a avut 2 ocazii bune de a deschide scorul prin Greenwood și Bruno Fernandes, dar cei care au marcat primii au fost "sfinții". În minutul 23, J.Bednarek s-a înălțat perfect și a trimis cu capul în poartă o centrare excelentă a lui Ward-Prowse.
Peste numai 10 minute gazdele și-au dublat avantajul, Ward-Prowse fiind de această dată marcator. Mijlocașul a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, iar De Gea nu a avut replică, portarul iberic lovindu-se chiar de bară în încercarea de a salva, el fiind înlocuit apoi la pauză.
Tot la pauză a intrat și Edinson Cavani în locul lui Greenwood, iar jocul ofensiv a lui United s-a schimbat considerabil. "Diavolii" au revenit în joc în minutul 60 prin Bruno Fernandes, care a marcat din interiorul careului după o pasă foarte bună a lui Cavani.

Southampton-Manchester United 2-3 | Victorie dramatică pentru "diavoli"

În minutul 74 rolurile s-au inversat, iar Cavani a făcut 2-2 după ce a deviat cu capul în poartă șutul ratat al portughezului. După golul egalizator, United nu și-a mai creat mari ocazii la poarta lui McCarthy și meciul părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate. Cavani nu a fost de acord și a ieșit din nou la rampă în minutul 90+3, înscriid golul victoriei printr-o altă lovitură de cap, după o centrare a lui Rashford.
Așadar, United obține o victorie dramatică la Southampton și ajunge la 3 succese consecutive în Premier League. Echipa lui Solskjaer urcă până pe poziția a 7-a, la egalitate de puncte cu Everton (16) și cu un meci mai puțin disputat. În schimb, Southampton rămâne pe poziția a 5-a cu 17 puncte. Echipa lui Ralph Hasenhuttl se va deplasa în etapa viitoare pe terenul lui Brighton, formație care i-a smuls un egal în această etapă campionei Liverpool.
Pentru United urmează o perioadă de foc: miercuri va juca acasă cu PSG în Champions League, sâmbătă se va deplasa la Londra pentru meciul cu West Ham, iar apoi va juca, tot în deplasare, cu Leipzig în ultima partidă din grupele Champions League, urmând ca după revenirea din Germania să se pregătească pentru derby-ul cu Manchester City.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo