Didier Drogba consideră că Sadio Mane este jucătorul care ar trebui să câștige Balonul de Aur în acest an după un sezon excelent pentru Liverpool și pentru naționala Senegalului. Mane este pe lista celor 30 de jucători nomminalizați la trofeu și are în prezent a 3-a cotă dupa Van Dijk și Messi, fiind la egalitate cu Cristiano Ronaldo și coechipierii Alisson și Mo Salah.
Mane a câștigat UEFA Champions League cu Liverpool, a câștigat Gheata de Aur în Premier League, terminând la egalitate cu Salah și Aubameyang, și a ajuns în finala Cupei Africii.

Drogba îi susține pe Mane și Salah

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 6 ORE
Într-un interviu pentru Paris Match, Drogba spune că Mane ar trebui să îi calce pe urme marelui Georghe Weah. "Pentru Cupa Africii, pentru UEFA Champions League și pentru campionat. Ceea ce reușește să facă în Premier League foarte puțini jucători sunt capabili. Da, este posibil să fie primul de la Weah, dar se putea întâmpla înainte. Au fost mulți jucători care au reprezentat bine continentul.
Dar este păcat că vorbim despre un jucător african, vorbim de un continent, nu vorbim despre o țară. Nu vom spune niciodată ca Mbappe reprezintă Europa. Există o diferență.
Revenind la întrebare, ar fi foarte frumos ca Sadio sau chiar Mohamed Salah să continue să-și crească nivelul jocului pentru a câștiga trofeul" a spus Drogba.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25