Didier Drogba consideră că Sadio Mane este jucătorul care ar trebui să câștige Balonul de Aur în acest an după un sezon excelent pentru Liverpool și pentru naționala Senegalului. Mane este pe lista celor 30 de jucători nomminalizați la trofeu și are în prezent a 3-a cotă dupa Van Dijk și Messi, fiind la egalitate cu Cristiano Ronaldo și coechipierii Alisson și Mo Salah.
Mane a câștigat UEFA Champions League cu Liverpool, a câștigat Gheata de Aur în Premier League, terminând la egalitate cu Salah și Aubameyang, și a ajuns în finala Cupei Africii.

Drogba îi susține pe Mane și Salah

Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Într-un interviu pentru Paris Match, Drogba spune că Mane ar trebui să îi calce pe urme marelui Georghe Weah. "Pentru Cupa Africii, pentru UEFA Champions League și pentru campionat. Ceea ce reușește să facă în Premier League foarte puțini jucători sunt capabili. Da, este posibil să fie primul de la Weah, dar se putea întâmpla înainte. Au fost mulți jucători care au reprezentat bine continentul.
Dar este păcat că vorbim despre un jucător african, vorbim de un continent, nu vorbim despre o țară. Nu vom spune niciodată ca Mbappe reprezintă Europa. Există o diferență.
Revenind la întrebare, ar fi foarte frumos ca Sadio sau chiar Mohamed Salah să continue să-și crească nivelul jocului pentru a câștiga trofeul" a spus Drogba.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38