Berbatov a evoluat pe Old Trafford în perioada 2008-2012, reușind să câștige 7 trofee, printre care se numără 2 titluri în Premier League și o Ligă a Campionilor.
Întră-un interviu oferit pentru Betfair, Berbatov a evidențiat faptul că Solskjaer nu mai trebuie considerat un "manager de tranziție":
"Abia aștept să reînceapă Premier League. Nu va fi la fel ca înainte, dar abia aștept să mă uit din nou la meciuri. Este extrem de important pentru Manchester United să termine în top 4, deși nu va fi ușor. Primul meci (n.r. - cu Tottenham) este foarte important, trebuie să profite de oportunitate. Ole Gunnar Solskjaer primește multe critici, însă un final bun îi va spori încrederea și îi va stabiliza poziția de manager. Un loc în Champions League îi va motiva și pe jucători să joace pentru el, așa că sper că United se va califica.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 5 ORE
Cred că cei din conducere au încredere în Ole, iar acesta este cel mai important lucru. Sunt sigur că vorbesc constant și îi oferă încrederea necesară pentru a construi în jurul jucătorilor tineri. Nu mai trebuie văzut ca un manager de tranziție. Ar fi o lipsă de respect.", a spus Dimitar Berbatov, ambasadorul Betfair.

Berbatov: "Jurgen Klopp a transformat-o pe Liverpool"

În același timp, Berbatov a lăudat performanța fantastică a lui Liverpool, care se află la numai 6 puncte depărtare de primul titlu de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani:
"Liverpool a fost foarte constantă. Jürgen Klopp a transformat această echipă și rezultatele se pot vedea. În fiecare meci, jucătorii aleargă, fac pressing și își domină adversarul. Așa i-a antrenat Klopp și ai nevoie de anumiți jucători pentru a reuși așa ceva. Cei trei din față (n.r. - Salah, Firmino, Mane) sunt extrem de importanți în fotbalul modern.
Liverpool va câștiga titlul și va fi ciudat să vedem trofeul decernat într-un stadion gol, cu fanii urmărind doar la TV. Evident, faptul că vor fi campioni este o realizare imensă pentru jucători și se va simți, însă fără fani nu se vor bucura la maximum. Dacă vor putea organiza o paradă, asta va compensa lucrurile, dar va fi oricum ciudat. E ironic că au reușit o asemenea performanță și nimeni nu îi va vedea ridicând trofeul live.", a mai adăugat fostul internațional bulgar, pentru Betfair.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 7 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59