Astăzi au apărut primele imagini cu superstarul lui Tottenham, aflat la baza militară din Insula Jeju, din țara sa natală. Son a fost surprins discutând intens cu mai mulți soldați tineri, lângă un vehicul de armată. Atacantul purta mască de protecție, conform regulilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus și primea ultimele ordine înainte să înceapă instrucția în cadrul Brigăzii 9 a Infanteriei Marine din Coreea de Sud.
În mod normal, Son ar fi trebuit să fie înrolat în armată timp de 2 ani, însă atacantul de 27 de ani a fost scutit de serviciul militar datorită performanțelor sale sportive excelente reușite în numele țării. În 2018, Son a câștigat Jocurile Asiei alături de naționala Coreei de Sud, iar prin urmare va fi nevoit să urmeze un curs mult mai redus de instructaj, de 3 săptămâni.
Într-un videoclip publicat de Mirror, Son este surprins de camere când trece chiar pe lângă un tanc uriaș, vehicul cu care atacantul nu este obișnuit în viața de zi cu zi, când evoluează în Premier League.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
https://i.eurosport.com/2020/04/20/2808581.jpg
Sursa: Mirror

Son se va întoarce în Anglia în luna mai

Tottenham a anunțat încă de acum două săptămâni că "Heung-Min Son va începe serviciile militare obligatorii din țara sa în luna aprilie."
Son n-a mai evoluat într-un meci oficial din februarie, din cauza unei fracturi suferite la braț în meciul cu Aston Villa, din Premier League. Deși se află în Coreea de Sud, atacantul menține legătură cu medicii și preparatorii fizici, alături de care a încheiat cu succes procesul de recuperare.
Son este așteptat să revină la Londra în luna mai, după ce își va încheia stagiunea militară. În sezonul curent, atacantul cotat la 64 milioane de euro de transfermarkt a înscris 16 goluri în 32 de apariții pentru formația lui Jose Mourinho.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53