Deși Mauricio Pochettino era favorit pentru preluarea tunarilor, Nnumele lui Mikel Arteta a fost vehiculat constant iar acest eveniment pare să fie un nou indiciu în acest sens. Venkatesham, alături de cel care se ocupă de negocierea contractelor, Huss Fahmy, au fost văzuți părăsind locuința lui Arteta la 1:20 noaptea.
Arteta, care a fost căpitan la Arsenal ca jucător, este în prezent secundul lui Guardiola de la Manchester City. Conform Daily Mail, Arteta este interesat de postul de la Arsenal și este dispus să părăsească City chiar în mijlocul sezonului.
Numele lui Arteta a fost vehiculat chiar înainte ca Unai Emery să fie dat afară. Vizita celor doi oficiai ai lui Arsenal în Manchester are loc la doar câteva ore după ce City a învins Arsenal pe Emirates în Premier League.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE
Întâlnirea dintre oficialii lui Arsenal și Arteta ar fi durat în jur de două ore și jumătate.
https://i.eurosport.com/2019/05/13/2586549.jpg

Guardiola: Arteta mă ajută foarte mult

Pep Guardiola a vorbit despre rolul spaniolului la City: "Mikel mă ajută enorm, e o parte importantă din echipa mea tehnică. Dar dacă e să plece, asta este. E un om extrem de important din stafful meu, dar nu am de unde să știu ce va face. Este o chestiune personală, este decizia lui, nu vreau să îl influențez în vreun fel și să îi fac hotărârea inconfortabilă"
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
25/01/2022 LA 09:24