Mikel Arteta, încercând să explice forma slabă a lui Arsenal din Premier League, a avut un discurs bizar despre procentaje privind șansele de victorie în meciuri. Arsenal se află pe locul 15, având o singură victorie în ultimele 10 meciuri.
Arteta, care a preluat postul de la Arsenal acum un an, a sugarat că nu intenționează să plece de la club și consideră că are un grup de jucători dispuși să lupte pentru a redresa situație, chiar dacă explicația sa a fost una care a creat confuzii.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38

Mikel Arteta încearcă să explice forma slabă a lui Arsenal

”Anul trecut, împotriva lui Everton, am câștigat meciul cu șanse de 25% de a câștiga, conform statisticilor și am câștigat cu 3-2”, a declarat Arteta.
Weekendul trecut a fost o șansă de 67% de a câștiga orice meci din Premier League din istorie și o șansă de 9% să pierdem - și am pierdut. Aveam șanse de 3% în fața lui Burnley și am pierdut, 7% în fața lui Spurs și am pierdut
”Avem nevoie de luptători, nu de victime. Victimele aduc scuze, victimele aduc negativitate și încep să dea vina pe alții când ceva nu merge. Avem nevoie de oameni care se luptă și de oameni care să dea totul pentru club în acest moment”, a adăugat spaniolul.
”Din partea clubului primesc doar susținere, încurajări și o încredere totală că vom trece peste această perioadă împreună. În rest nu citesc, știu ce se scrie, dar prefer să nu citesc. În momentele grele, prefer să nu citesc, vreau doar să mă concentrez pe ce am de făcut”, a precizat Arteta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20