City a primit în prima repriză a confruntării de la Londra, câştigată în cele din urmă de Spurs cu 2-0, un penalty. VAR-ul a intervenit la două minute după ce Aguero fusese faultat în careu, dar, spre bucuria lui Tottenham, "cetăţenii" au ratat un nou penalty. După ce Lloris a respsins şutul lui Gundogan, mingea a ajuns la Sterling, dar portarul lui Spurs a intervenit din nou, la o fază în care atacantul de bandă englez a căzut din nou, solicitând penalty.
Extrem de bucuros că a scăpat şi fără gol primit, şi fără un nou penalty, Mourinho s-a aşezat fericit pe bancă. Imediat, secundul său i-a spus că, în măsura în care nu s-a dat penalty la Sterling, alternativa e că jucătorul lui City a simulat. În consecinţă, acesta trebuia să fi primit al doilea galben. Reacţia lui Mourinho? De la extaz la agonie în doar câteva secunde: el a sprintat spre arbitrul de rezerve, reproşându-i că Sterling scapă încă o dată de eliminare.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25

Sterling ar fi trebuit eliminat din minutul 13

La conferinţa de presă de după meci, Mourinho s-a plâns că Sterling a rămas în teren după ce a avut o intrare foarte dură la Alli. Asistenţa video a părut că dă greş în minutul 13 al partidei de duminică seară, când Mike Dean, arbitrul partidei, a arătat doar galben la o intrare dură a lui Sterling la Dele Alli. VAR a confirmat decizia centralului, deşi reluările au arătat că atacantul de bandă al campioanei a intrat cu talpa pe glezna adversarului. Un roşu "de manual" în opinia lui Mourinho, care crede că echipa sa s-ar fi impus şi mai lejer, dacă arbitrii şi asistenţa video şi-ar fi făcut datoria.
Doar domnul Friend poate să ne explice de ce nu a fost Sterling eliminat. El a fost în faţa monitorului de asistenţă video şi a văzut faza iar şi iar. Să vină şi să ne explice cum de acea intrare nu e de cartonaş roşu. Bineînţeles că o eliminare atât de devreme în meci ar fi înclinat balanţa în favoarea noastră. Nu ar fi fost o decizie care să fie în spiritul jocului, să elimini pe cineva atât de devreme, dar era decizia corectă | Jose Mourinho
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18