Virgil van Dijk a fost căpitanul lui Liverpool în această seară, în lipsa lui Jordan Henderson, cel responsabil cu banderola. După prima înfrângere din campionat, Van Dijk a ținut să reamintească faptul că pentru jucători nu contează așa mult recordurile. Mai mult, fundașul "cormoranilor" este cu gândul deja la următoarea partidă.
"Watford merită toate laudele pentru meciul din această seară. Au respectat planul de joc și și-au creat multe ocazii, în timp ce noi rar am ajuns în fața porții. Am primit 3 goluri astăzi și trebuie să vedem exact unde am greșit pentru a îmbunătăți jocul. Doare atunci când pierzi, dar ne gândim la următorul meci. Aceasta este singura soluție, să mergem înainte.
Cât despre recorduri, acestea sunt doar pentru presă. Noi n-am vorbit vreodată despre cifre, deci nu ne afectează. A fost prima înfrângere a sezonului. Trebuie să dăm o replică cât mai repede și să jucăm mult mai bine la următoarea partidă.", a spus Van Dijk.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
https://i.eurosport.com/2020/02/29/2786777.jpg

Liverpool a ratat șansa să egaleze performanța lui Arsenal din 2004

A fost primul meci pierdut de Liverpool în campionat, după 44 de partide consecutive fără înfrângere. Ultima oară când trupa lui Klopp era învinsă în Premier League se întâmpla pe 3 ianuarie 2019, într-un derby cu Manchester City, scor 1-2, pe Etihad Stadium.
În același timp, a fost pentru prima oară când Liverpool încasează 3 goluri într-o deplasare din Premier League, după acea remiză spectaculoasă cu Arsenal, scor 3-3, din decembrie 2017.
Liverpool mai avea nevoie de 5 meciuri fără înfrângere pentru a egala performanța lui Arsenal din sezonul din 2004, când "tunarii" lui Arsene Wenger reușeau o serie fabuloasă de 49 de partide fără piardă în Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25