Manchester City, ocupanta locului secund în actuala ediție de campionat, a lansat un documentar inedit prezentând planurile lor la realuarea campionatului. Documentarul alcătuit din trei părți arată cum s-au pregătit băieții lui Guardiola de reluarea fotbalului în Anglia. Jucătorii au fost testați pentru coronavirus în propriile mașini odată ce au reveni în complexul de antrenamente. În plus, echipele din televiziune au folosit camere robotice la antrenamente pentru a păstra distanța recomandată.
Fotbalul din Marea Britanie s-a oprit cu totul în luna martie, iar fanii de abia așteaptă să revadă starurile din Premier League pe terenul de fotbal. Acum, așteptarea a luat sfârșit. În primul episode al City Restart, oficialii pot fi văzuți cum fac planuri referitoare la revenirea primei echipe odată cu noile reglementări ale Guvernului Britanic.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe Eurosport! Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului, fanii celui mai spectaculos campionat din lume pot să revadă în acest weekend 4 dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon de până acum! Ziua de sâmbătă începe cu marele derby care a avut loc în luna noiembrie dintre Liverpool și Manchester City pe Anfield! După acest meci, pe Eurosport revine o nouă ediție de Premier League Show! Ziua se va încheia cu cel mai neașteptat meci din această stagiune, cel dintre Southampon și Leicester din octombrie.
Duminică, ziua de Premier League începe și mai devreme cu meciul dintre Wolverhampton și Manchester City, unul care a desființat speranțele la un nou titlu pentru Pep Guardiola. Apoi, o nouă ediție de Premier League Show! În încheierea weekendului plin de fotbal, fanii Premier League pot vedea duelul dintre revelația Sheffield United și Manchester United.

Programul acestui weekend pe Eurosport:

Sâmbătă:
  • 14.00 - Liverpool - Manchester City
  • 15.30 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.45 - Southampton - Leicester
Duminică:
  • 13.30 - Wolverhampton - Manchester City
  • 15.00 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.00 - Sheffield United - Manchester United

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50