Manchester City, ocupanta locului secund în actuala ediție de campionat, a lansat un documentar inedit prezentând planurile lor la realuarea campionatului. Documentarul alcătuit din trei părți arată cum s-au pregătit băieții lui Guardiola de reluarea fotbalului în Anglia. Jucătorii au fost testați pentru coronavirus în propriile mașini odată ce au reveni în complexul de antrenamente. În plus, echipele din televiziune au folosit camere robotice la antrenamente pentru a păstra distanța recomandată.
Fotbalul din Marea Britanie s-a oprit cu totul în luna martie, iar fanii de abia așteaptă să revadă starurile din Premier League pe terenul de fotbal. Acum, așteptarea a luat sfârșit. În primul episode al City Restart, oficialii pot fi văzuți cum fac planuri referitoare la revenirea primei echipe odată cu noile reglementări ale Guvernului Britanic.
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
IERI LA 17:38

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe Eurosport! Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului, fanii celui mai spectaculos campionat din lume pot să revadă în acest weekend 4 dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon de până acum! Ziua de sâmbătă începe cu marele derby care a avut loc în luna noiembrie dintre Liverpool și Manchester City pe Anfield! După acest meci, pe Eurosport revine o nouă ediție de Premier League Show! Ziua se va încheia cu cel mai neașteptat meci din această stagiune, cel dintre Southampon și Leicester din octombrie.
Duminică, ziua de Premier League începe și mai devreme cu meciul dintre Wolverhampton și Manchester City, unul care a desființat speranțele la un nou titlu pentru Pep Guardiola. Apoi, o nouă ediție de Premier League Show! În încheierea weekendului plin de fotbal, fanii Premier League pot vedea duelul dintre revelația Sheffield United și Manchester United.

Programul acestui weekend pe Eurosport:

Sâmbătă:
  • 14.00 - Liverpool - Manchester City
  • 15.30 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.45 - Southampton - Leicester
Duminică:
  • 13.30 - Wolverhampton - Manchester City
  • 15.00 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.00 - Sheffield United - Manchester United

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
IERI LA 10:36
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15