Jucătorul de 22 de ani, al cărui contract urma să expire în acest an, a înscris 15 goluri în 31 de meciuri în acest sezon, opt dintre acestea venind sub tutela lui Carlo Ancelotti. De altfel, de când a sosit pe bancă italianul în decembrie, Calvert-Lewin este jucătorul care a marcat cele mai multe goluri în Premier League. El a ajuns la Everton de la Sheffield United în august 2016 și a jucat în 124 de meciuri pentru club. Calvert-Lewin a marcat cinci goluri în ultimele șase meciuri pentru Everton.
Mai devreme în această săptămână, Everton și-a asigurat serviciile unui alt tânăr de viitor. Mason Holgate (23 de ani), fundaș central, a semnat și el o prelungire valabilă pe cinci ani, englezul devenind titular de bază în acest sezon. Carlo Ancelotti a fost încântat de această veste: ”Holgate va fi viitorul acestui club”.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31