Un început în forță al lui Everton la care se adaugă încă două goluri de la Calwert-Lewin și apoi o celebrare euforică în fața fanilor. Ce meci a fost pentru Ferguson.
Chelsea a părut să nu aibă niciun răspuns în fața unei echipe a lui Everton care pare renăscută și plină de pasiune și intensitate. Plecarea lui Marco Silva a schimbat, cu siguranță, lucrurile pe Goodison Park, cel puțin temporar. Nu este neapărat vorba că ar fi jucat Chelsea rău, dar au avut în față un adversar formidabil – o echipă care a ajuns să se lupte pentru supraviețuirea în Premier League.
Ferguson a fost primit călduros de fani și de jucători cu o intensitate pe teren necaracteristică sub comanda portughezului care a stat anterior pe bancă. După doar cinci minute, Richarlison a deschis scorul pentru gazde iar această injecție de încredere a fost fix ce trebuia după trei înfrângeri consecutive.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2731803.jpg
Ferguson a celebrat pe măsură, cu un sprint jumătatea pe terenului pe margine și cu semne de victorie pentru public și loja conducătorilor lui Everton. Într-un final, celebrările sale au fost oprite de arbitrul de rezervă.
Nu a fost neapărat cea mai frumoasă victorie a lui Everton iar Jordan Pickford a ales de fiecare dată să iasă cu mingea lungă din apărare. Chiar dacă Chelsea a redus din diferență prin Kovacic imediat după ce Calwert-Lewin a dublat avantajul lui Everton, echipa lui Lampard nu a părut niciodată să fie în acest meci. În finalul partidei, tânărul atacant englez, un produs al academiei lui Everton, a reușit dubla, prima din carieră în Premier League și a adus cele trei puncte de care Everton avea atât de multă nevoie.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 9 ORE