Un început în forță al lui Everton la care se adaugă încă două goluri de la Calwert-Lewin și apoi o celebrare euforică în fața fanilor. Ce meci a fost pentru Ferguson.
Chelsea a părut să nu aibă niciun răspuns în fața unei echipe a lui Everton care pare renăscută și plină de pasiune și intensitate. Plecarea lui Marco Silva a schimbat, cu siguranță, lucrurile pe Goodison Park, cel puțin temporar. Nu este neapărat vorba că ar fi jucat Chelsea rău, dar au avut în față un adversar formidabil – o echipă care a ajuns să se lupte pentru supraviețuirea în Premier League.
Ferguson a fost primit călduros de fani și de jucători cu o intensitate pe teren necaracteristică sub comanda portughezului care a stat anterior pe bancă. După doar cinci minute, Richarlison a deschis scorul pentru gazde iar această injecție de încredere a fost fix ce trebuia după trei înfrângeri consecutive.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2731803.jpg
Ferguson a celebrat pe măsură, cu un sprint jumătatea pe terenului pe margine și cu semne de victorie pentru public și loja conducătorilor lui Everton. Într-un final, celebrările sale au fost oprite de arbitrul de rezervă.
Nu a fost neapărat cea mai frumoasă victorie a lui Everton iar Jordan Pickford a ales de fiecare dată să iasă cu mingea lungă din apărare. Chiar dacă Chelsea a redus din diferență prin Kovacic imediat după ce Calwert-Lewin a dublat avantajul lui Everton, echipa lui Lampard nu a părut niciodată să fie în acest meci. În finalul partidei, tânărul atacant englez, un produs al academiei lui Everton, a reușit dubla, prima din carieră în Premier League și a adus cele trei puncte de care Everton avea atât de multă nevoie.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
IERI LA 07:28
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33