Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dominic Calwert-Lewin îi oferă un debut de vis lui Duncan Ferguson la Everton

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/12/2019 la 17:28 GMT+2

Everton a învins pe Chelsea cu 3-1 în primul meci pe bancă al lui Duncan Ferguson. Dacă scoțianul și-ar fi făcut un scenariu ideal pentru partida sa de debut, cu siguranță nu ar fi fost departe de realitatea de pe teren.

Duncan Ferguson celebrates after the Premier League match between Everton and Chelsea at Goodison Park on December 7, 2019 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Un început în forță al lui Everton la care se adaugă încă două goluri de la Calwert-Lewin și apoi o celebrare euforică în fața fanilor. Ce meci a fost pentru Ferguson.
Chelsea a părut să nu aibă niciun răspuns în fața unei echipe a lui Everton care pare renăscută și plină de pasiune și intensitate. Plecarea lui Marco Silva a schimbat, cu siguranță, lucrurile pe Goodison Park, cel puțin temporar. Nu este neapărat vorba că ar fi jucat Chelsea rău, dar au avut în față un adversar formidabil – o echipă care a ajuns să se lupte pentru supraviețuirea în Premier League.
Ferguson a fost primit călduros de fani și de jucători cu o intensitate pe teren necaracteristică sub comanda portughezului care a stat anterior pe bancă. După doar cinci minute, Richarlison a deschis scorul pentru gazde iar această injecție de încredere a fost fix ce trebuia după trei înfrângeri consecutive.
Dominic Calvert-Lewin of Everton celebrates after scoring his team's second goal during the Premier League match between Everton FC and Chelsea FC at Goodison Park on December 07, 2019 in Liverpool, United Kingdom.
Ferguson a celebrat pe măsură, cu un sprint jumătatea pe terenului pe margine și cu semne de victorie pentru public și loja conducătorilor lui Everton. Într-un final, celebrările sale au fost oprite de arbitrul de rezervă.
Nu a fost neapărat cea mai frumoasă victorie a lui Everton iar Jordan Pickford a ales de fiecare dată să iasă cu mingea lungă din apărare. Chiar dacă Chelsea a redus din diferență prin Kovacic imediat după ce Calwert-Lewin a dublat avantajul lui Everton, echipa lui Lampard nu a părut niciodată să fie în acest meci. În finalul partidei, tânărul atacant englez, un produs al academiei lui Everton, a reușit dubla, prima din carieră în Premier League și a adus cele trei puncte de care Everton avea atât de multă nevoie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo