Articol scris de Răzvan Cîrceag
Conform jurnaliștilor olandezi de la NOS, Roger Schmidt - managerul lui PSV - a dezvăluit că Malen va părăsi formația olandeză pentru că acesta își dorește o nouă provocare: "Pentru mine a fost clar încă de vara trecută că Donyell Malen și Denzel Dumfries vor pleca. Așa se întâmplă în fotbal, mai ales la PSV, pierdem unul sau doi jucători de bază în fiecare an.
Iau în calcul și posibilitatea ca aceștia să rămână, ar fi minunat, dar mai degrabă trebuie să ne pregătim să jucăm fără ei începând cu sezonul următor", a declarat Schimdt.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42

Liverpool pare echipa favorită să-l cumpere pe Malen

Chiar dacă Olanda a fost eliminată de Cehia în optimile de la EURO 2020, Malen a atras atenția mai multor cluburi importante, printre care, favorit pentru semnarea tânărului atacant pare a fi clubul din Premier League, Liverpool. Iar suma de transfer pe care PSV o solicită, se ridică la 34 de milioane de euro, conform presei germane.
Liverpool vrea să-i vândă în această vară pe doi dintre jucătorii ofensivi, Xherdan Shaqiri și Divock Origi. Mai mult decât atât, pentru Jurgen Klopp situația se va complica și mai mult pe partea ofensivă în momentul în care va începe Cupa Africii pe Națiuni, pe 9 ianuarie 2022, și va rămâne fără Mohamed Salah și Sadio Mane.
Astfel că, semnarea unui atacant pare a fi vitală în acest moment pentru Klopp, după ce s-a întărit deja pe partea defensivă cu Ibrahima Konate de la RB Leipzig.
Malen a marcat 27 de goluri în 45 de meciuri jucate pentru PSV Eindhoven, sezonul trecut.
În ceea ce îl privește pe Dumfries, care a impresionat din punct de vedere ofensiv la Euro, acesta s-a aflat în atenția lui Everton, care îl vedea drept înlocuitorul perfect pentru Coleman, în banda dreaptă a apărării. Acum, după evoluțiile de la turneul final, e foarte probabil ca alte cluburi mari de pe bătrânul continent să intre în lupta pentru jucătorul de bandă dreaptă.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22