Fotbalul a fost oprit de pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume iar fotbalul nu a scăpat. Astăzi trebuia să aibă loc Premier League Show înainte de etapa a 31-a din campionatul englez. Ion Alexandru, prezentator al emisiunii Premier League Show, discută pe Eurosport.ro cele mai importante vești din fotbalul englez.
Cea mai importantă știre din Premier League a venit joi după videoconferința la care au fost prezente toate cluburile - campionatul a fost amânat până pe 30 aprilie, însă toate părțile implicate sunt determinate ca actualul sezon să fie dus la bun sfârșit, într-un mod sau altul.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Acest lucru poate să duca la dispariția Cupei Ligii Angliei, cel puțin în formatul de până acum. Chiar dacă fotbalul a luat pauză, pe Eurosport.ro puteți să treceți de acest #DORdeSPORT citind povești frumoase precum cea despre primul titlu câștigat de Liverpool în 1901, despre povestea lui Steven Gerrard, dar și din ciclism și tenis.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50