Eurosport

#DORdeSPORT Ion Alexandru vorbește despre etapa care trebuia să aibă loc în acest weekend în Anglia

#DORdeSPORT Ion Alexandru vorbește despre etapa care trebuia să aibă loc în acest weekend în Anglia

22/03/2020 la 13:14Actualizare 22/03/2020 la 13:16

În acest weekend ar fi trebuit să aibă loc etapa a 30-a din Premier League cu dueluri extrem de tari.

Prezentatorul emisiunii Premier League Show, Ion Alexandru, vorbește pe site-ul Eurosport.ro despre meciurile care ar fi trebuit să se joace în această etapă din Premier League, despre ultimele vești din fotbalul lovit de pandemia de coronavirus, dar și anunță noi surprize pe care le veți găsi pe site de săptămâna viitoare.

Era weekendul în care Liverpool putea să devină matematic campioana Angliei după o așteptare de 30 de ani, într-un meci chiar pe Anfield contra celor de la Crystal Palace. Marele derby era între Chelsea și Manchester City pe Stamford Bridge, însă erau programate multe meciuri importante în lupta pentru top 4 și evitarea retrogradării.

Video - #DORdeSPORT. Ion Alexandru vorbește despre etapa care trebuia să aibă loc în acest weekend în Premie

07:03

Etapa a 31-a din Premier League va avea loc cu siguranță în acest an, însă nu se știe exact când. Cluburile au început să planifice momentul revenirii pe teren, în timp ce Manchester City este cu gândul și la decizia de la TAS.

Toate acestea și alte discuții în emisiunea #DORdeSPORT a lui Ion Alexandru.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.