David Alaba este unul dintre cei mai curtați fotbaliști în acest moment. Austriacul de 28 de ani își va încheia în vară aventura la Bayern Munchen și va semna, din postura de jucător liber de contract cu un alt club.
După ce s-a anunțat că austriacul nu va continua în Bavaria, presa internațională a scris că acesta va semna cel mai probabil cu Juventus, chiar dacă și Real Madrid sau PSG intenționează să-i facă oferte.
Echipele din Premier League nu puteau totuși lipsi din cursa pentru semnătura fundașului, iar jurnaliștii de la As au descoperit că Chelsea îi pregătește un contract uriaș, iar reprezentanții clubului de pe Stamford Bridge vor demara în ianuarie negocierile, intenționând să obțină semnătura austriacului cât mai repede.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Chelsea e favorită în cursa pentru David Alaba

Roman Abramovich a investit mai mult de un sfert de milion de € înaintea acestui sezon, dar magnatul rus nu se va opri aici, dorind să-i facă o echipă cu adevărat stelară lui Frank Lampard. Relațiile lui Abramovich cu agentul lui Alaba, Pini Zahavi, sunt dintre cele mai bune, cele 2 părți încheind multe afaceri de succes în trecut.
Alaba este dorit insistent de Frank Lampard, mai ales că este un jucător polivalent. După toate probabilitățile, Lampard îl dorește pe Alaba pentru a-l folosi ca fundaș central, flancul stâng fiind acoperit foarte bine de Ben Chilwell.
Astfel, austriacul ar fi o variantă excelentă pentru centrul defensivei dar și una ideală pentru înlocuirea lui Chilwell, când va fi cazul. În caz de forță majoră, Alaba poate juca și la mijlocul terenului, așa cum s-a întâmplat deseori la echipa națională sau chiar la Bayern.
Toată cheia acestei mutări stă în dorința jucătorului, deoarece sunt șanse mari ca între ofertele pe care le va primi de la marile cluburi să nu fie mari diferențe semnificative în ceea ce privește salariul. Totul depinde foarte mult de ce obiective are Alaba pe viitor, pe ce post și-ar dori să evolueze constant și în funcție și de asta va alege clubul la care își va continua cariera.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Eder Militao, magistral în acest an pentru Real Madrid! 3 înfrângeri în 39 de meciuri cu el pe teren
27/12/2021 LA 11:58
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22