Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două reveniri importante la Liverpool pentru derby-ul cu Man United: Matip și Fabinho vor fi în lot

Sebastian Ujica

Actualizat 17/01/2020 la 17:47 GMT+2

Liverpool - Manchester United va avea loc duminică și va fi transmis în direct de Eurosport de la ora 18.30.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Eurosport

Jurgen Klopp are parte de vești bune înainte de marele meci cu Manchester United din acest weekend. Doi dintre cei cinci jucători accidentați în acest moment au revenit la antrenament și pot juca în partida contra echipei lui Ole Gunnar Solskjaer.
Da, Joel și Fabinho se întorc. S-au antrenat complet normal ieri și în ziua de dinainte. Acest lucru înseamnă că vor fi în lot. Ceilalți trei, nu, însă sunt din ce în ce mai aproape. Dejan (Lovren) cred că se va antrena la 100% de luni. Ceilalți doi (Naby Keita și James Milner), nu știu exact. Nu pot grăbi lucrurile până când nu mi se spune că sunt pregătiți și îi pot avea la antrenamente
Fabinho n-a mai jucat de la sfârșitul lunii noiembrie după ce s-a accidentat la gleznă, în timp ce Matip a avut probleme la genunchi și nu a mai jucat de la partida tur cu Manchester United, scor 0-0, meci care a avut loc pe 20 octombrie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo