Jurgen Klopp are parte de vești bune înainte de marele meci cu Manchester United din acest weekend. Doi dintre cei cinci jucători accidentați în acest moment au revenit la antrenament și pot juca în partida contra echipei lui Ole Gunnar Solskjaer.
Da, Joel și Fabinho se întorc. S-au antrenat complet normal ieri și în ziua de dinainte. Acest lucru înseamnă că vor fi în lot. Ceilalți trei, nu, însă sunt din ce în ce mai aproape. Dejan (Lovren) cred că se va antrena la 100% de luni. Ceilalți doi (Naby Keita și James Milner), nu știu exact. Nu pot grăbi lucrurile până când nu mi se spune că sunt pregătiți și îi pot avea la antrenamente
Fabinho n-a mai jucat de la sfârșitul lunii noiembrie după ce s-a accidentat la gleznă, în timp ce Matip a avut probleme la genunchi și nu a mai jucat de la partida tur cu Manchester United, scor 0-0, meci care a avut loc pe 20 octombrie.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53