Newcastle vine după o perioadă teribilă, în care foarte mulţi jucători şi membri ai staffului tehnic şi administrativ au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Din acest motiv, confruntarea cu Aston Villa, de acum două săptămâni, a fost amânată.
Între timp, cei mai mulţi dintre fotbalişti au fost recuperaţi, dar situaţia rămâne una complicată pentru doi dintre fotbalişti. Vorbim, probabil, de cei mai importanţi jucători ai "coţofenelor": căpitanul Jamaal Lascelles şi Allan Saint-Maximin, cel care ieri a fost desemnat de fani jucătorul anului pentru club.

Steve Bruce: "Au avut simptome brutale"

Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Steve Bruce, tehnicianul lui Newcastle, a vorbit înainte de confruntarea din Cupa Ligii, cu Brentford, despre cât de rău se simt cei doi. Clubul iniţial nu le declinase identitatea, pentru a-i proteja, dar a decis că e cazul să pună capăt speculaţiilor, după ce pe reţelele de socializare au apărut tot felul de variante.
"Gândurile mele sunt alături de ei. E înfricoşător când te gândeşti că e vorba de persoane tinere, de atleţi desăvârşiţi. Au avut simptome brutale, nu te-ai gândi că jucători de fotbal, care au un organism puternic, se pot confrunta cu asemenea probleme. Din păcate, ăsta e adevărul, i se poate întâmpla oricui să aibă simptome grave. Dacă ies la plimbare pentru jumătate de oră, nu mai sunt în stare de nimic, se duc direct în pat", a dezvăluit tehnicianul Steve Bruce, citat de Daily Mail.
De Boxing Day, Newcastle se deplasează pe Etihad, pentru confruntarea cu Manchester City. Partida va fi în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player sâmbătă, de la ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
18/05/2022 LA 15:29
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03