Doi dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool din acest start de sezon, Mohamed Salah și Andy Robertson, nu vor juca în partida din weekend contra celor de la Crystal Palace. Ambii s-au resimțit după duelul cu Manchester City din ultima etapă.

Liverpool, lovită de accidentări

Salah a suferit o accidentare la partida cu Leicester de la începutul lui octombrie, iar problemele la gleznă au reapărut la partida cu City. El a făcut deplasarea pentru partidele Egiptului, însă a fost trimis înapoi la Liverpool din cauza problemelor medicale.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 15 ORE
Andy Robertson a ratat partida cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei și a jucat doar 15 minute în meciul cu Genk din UEFA Champions League. După partida cu City în care a fost integralist și a pasat la reușita de 2-0 chiar a lui Salah, Robertson a spus 'pas' convocării la naționala Scoției.
Căpitan al naționalei, Robertson a dezvăluit că nu s-a putut antrena timp de 2 săptămâni din cauza unor probleme medicale. El nu s-a putut recupera și nu va fi pe teren cu Palace.
Nici Joel Matip nu s-a recuperat după o accidentare mai veche. Singura veste bună pentru Jurgen Klopp este revenirea lui Shaqiri la antrenamente, elvețianul fiind accidentat în ultimele 2 luni.

Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.

Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21