Arsene Wenger și Jose Mourinho s-au contrat de multe ori în carieră, rivalitatea lor fiind dusă la extrem în câteva rânduri. Fostul manager al lui Arsenal și-a lansat autobiografia, dar nu l-a pomenit deloc pe lusitan, motivând că a intenționat să scrie numai despre lucrurile pozitive care i s-au întâmplat în cei 22 de ani petrecuți pe banca "tunarilor".
Întrebat de ce nu a pomenit nici măcar o dată numele lui Mourinho în cartea autobiografică, Wenger a răspuns: "Nu am vrut să scriu o carte care să rezolve anumite tensiuni. Am vrut să fie o carte pozitivă. Am avut bătălii mult mai importante cu Sir Alex, decât cu Jose Mourinho."

Wenger - Mourinho, o rivalitate care nu se mai oprește

Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Wenger și Mourinho au avut întotdeauna o relație tensionată, care a culminat în 2014, când cei doi s-au ciocnit efectiv pe teren în urma unui diferend. Aceștia au continuat războiul la conferința de presă, Mourinho numindu-l pe Wenger "specialist în eșec".
Prezent la o conferința de presă de dinaintea meciului dintre Tottenham și West Ham United de mâine, Mourinho a fost întrebat de ce crede că Wenger l-a ignorat total în cartea respectivă. Răspunsul portughezului a venit imediat și a fost unul extrem de tăios:
"Pentru că nu m-a bătut niciodată. Nu vei scrie un capitol despre 14 meciuri pe care nu le câștigi niciodată, așa că de ce ar trebui să vorbească despre mine într-o carte. O carte o scrii ca să te mândrești!", a declarat Mourinho.
Acum, Wenger a oferit și el o nouă replică, întrebat fiind de declarația lui Mourinho: ”Cu Jose, mereu ai parte de provocări. Mă simt ca la grădiniță, dar asta face parte din personalitatea lui”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20