Manchester United are un start de sezon dezastruos, aflându-se pe locul 15 în Premier League, cu numai 7 adunate în 6 partide disputate. Înfrângerea în derby-ul cu Arsenal de aseară l-a făcut pe Roy Keane să își piardă răbdarea și să-i critice aspru pe elevii lui Ole Gunar Solskjaer.
"Nu văd determinare. Nu văd niciun bărbat adevărat acolo. Nu văd oameni care să vrea să intre în tranșee pentru United, bărbați în care să poți avea încredere. Dumnezeu să ne ajute!", a exclamat Roy Keane, expertul Sky Sports.
Fostul căpitan al "diavolilor" consideră că lipsa de determinare și de personalitate a jucătorilor este principala problemă a echipei în acest moment: "Lipsa de energie și de entuziasm s-a văzut. Le lipsește cu adevărat această calitate. Asta m-a îngrijorat cu adevărat în a doua jumătate. Au ajuns în poziții pe jumătate decente, dar nu au arătat calitate și calm. Performanțele au fost cu adevărat slabe."
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
25/09/2021 LA 08:29
https://i.eurosport.com/2019/09/05/2670322.jpg

Roy Keane: "Nu văd niciun lider la United"

Irlandezul a mers și mai departe cu criticile și a menționat că această echipă este lipsită de lideri adevărați: "Ce caractere există acum la Manchetser United. Pur și simplu nu văd niciunul. O echipă are nevoie de lideri cu personalitate. Trebuie să spun că nu văd niciun lider acolo. În toată echipa nu e nici măcar un lider."
Roy Keane nu a menajat pe nimeni în declarațiile sale, acuzându-l de indolență și pe Marcus Rashford, care a fost totuși unul dintre cei mai buni jucători ai "diavolilor" în acest debut de sezon: "Rashford a avut o mulțime de aplauze, dar limbajul corpului său de azi a fost șocant. A ridicat din umeri când lucrurile nu i-au mers."
În final, Roy Keane nu s-a arătat deloc optimist de felul în care vor sta lucrurile pe viitor: "Acum sunt foarte îngrijorat pentru United. Acum un an, un an și jumătate se dădea vina pe tot felul de lucruri: transferuri ratate, probleme la nivelul conducerii. Dar acest club are de parcurs un drum foarte lung pentru a reveni înapoi în top."
Criticile lui Roy Keane vin la foarte scurtă distanță de îndoielile unei alte legende a lui United. Ryan Giggs a spus în urmă cu câteva zile că ar putea trece mulți ani până când United va cuceri un nou titlu în Premier League.
Pentru United urmează un meci relativ ușor în Champions League, în deplasare cu Basaksehir, iar apoi "diavolii" vor juca pe terenul lui Everton în Premier League înainte de pauza de 2 săptămâni, în care vor juca echipele naționale.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
24/09/2021 LA 06:03
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
23/09/2021 LA 18:03