Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dumnezeule, am costat 126 milioane €!". Joao Felix, concluziile după transferul la Atletico Madrid

Cristian Mihală

Actualizat 26/12/2019 la 13:31 GMT+2

Adus pentru o sumă uriașă la Atletico Madrid, Joao Felix susține că nu simte vreo presiune. Banii plătiți de "los colchoneros" pentru transferul său de la Benfica îl responsabilizează pe tânărul de 20 de ani.

Joao Félix en el Atlético-Lokomotiv

Credit imagine: Getty Images

În ciuda faptului că e încă foarte tânăr, la nivel declarativ atacantul portughez se dovedește a fi extrem de matur. E conștient că se așteaptă lucruri mari din partea lui și se pregătește mereu la nivel maxim, pentru a da cel mai bun randament.
"Mi-am spus: Dumnezeule, am costat 126 milioane euro. Am înţeles că în jurul meu există aşteptări mari, dar nu am văzut niciodată asta ca un lucru rău. Întotdeauna m-am adaptat foarte bine, am fost calm, am avut sprijinul familiei şi al prietenilor mei, pe lângă cel al coechipierilor de la Atletico.
Cele 126 de milioane nu au cântărit niciodată, nu au fost o presiune asupra mea. Când mă antrenez sau joc mă interesează doar fotbalul şi fac ceea ce îmi place cel mai mult. Vreau să fiu profesionist şi un jucător important. Pasiunea mea este cheia pentru a fi fericit şi a avea performanţe excelente", a spus Joao Felix într-un interviu pentru A Bola.

Joao Felix, Golden Boy 2019

Joao Felix a fost desemnat în toamnă cel mai bun tânăr jucător din lume, învingându-i fără drept de apel pe urmăritori.
Joao Felix a fost cumpărat în vara trecută de Atletico Madrid cu 126 de milioane de euro. El a avut un total de 332 de voturi, aproape dublu față de ocupantul poziției secunde, Jadon Sancho. Câștigătorul din 2018, Matthijs De Ligt a ieșit pe locul 5, cu 71 de voturi.
Clasamentul Golden Boy
1. Joao Felix (Atletico Madrid) - 332 voturi
2. Jadon Sancho (Borussia Dortmund) - 175 voturi
3. Kai Havertz (Bayer Leverkusen) - 75 voturi
4. Erling Braut Haaland (Red Bull Salzburg) - 74 voturi
5. Matthijs de Ligt (Juventus) - 71 voturi
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo