Însă goalkeeperul francez s-a ântors la antrenamente la baza Enfield. Dacă totul va merge conform planului, Lloris este așteptat să revină la antrenamente complete în următoarele 10 zile. Lloris speră să poată reveni chiar ca titular până la sfârșitul lui ianuarie sau începutul lui februarie cel târziu.
Francezul de 33 de ani a lucrat îndeaproape cu antrenorul de portari Nuno Santos și a început deja antrenamentele cu mingea pentru a se pregăti să revină la sesiunile împreună cu colegii.
https://i.eurosport.com/2019/05/30/2601245.jpg
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM O ORĂ
Paulo Gazzaniga i-a ținut locul lui Lloris, însă revenirea căpitanului reprezintă o veste bună pentru Mourinho, care i-a pierdut pe termen lung luna aceasta pe Sissoko și Harry Kane, două piese importante în angrenajul echipei. Mai mult, Danny Rose, Tanguy Ndombele și Ben Davies sunt și ei ușor accidentați și ar putea lipsi pe termen scurt.
Astfel că revenirea lui Lloris vine într-un moment important, chiar înainte de reînceperea UEFA Champions League.
Accidentările i-au forțat pe cei de la Spurs să regândească stratregia pentru perioada de transferuri din ianuarie. După accidentarea lui Sissoko și Kane, Mourinho caută acum un mijlocaș și un atacant. The Guardian informează că principala țintă a devenit polonezul Piatek de la AC Milan.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34