Zilele trecute, Manchester City a perfectat trasferul lui Nathan Ake de la Bournemouth pentru suma de 41 de milioane de £, dar formația de pe Etihad nu vrea să se oprească aici în privința trasferurilor de fundași.
https://i.eurosport.com/2020/07/06/2846142.jpg

Guardiola vrea să-și "cimenteze" apărarea

Cupa Mondială FIFA
Tite, OUT de la naționala Braziliei după eliminarea de la Mondial! Cine e dorit în locul lui
ACUM 6 ORE
În acest sezon Manchester City a avut serioase probleme în defensivă, iar Pep Guardiola este hotărât să le rezolve cât mai repede. Dacă Emeric Laporte este un om de bază în linia defensivă, nici John Stones și nici Nicolas Otamendi nu s-au mai ridicat la nivelul așteptărilor.
Ca atare, tânărul Eric Garcia a prins tot mai multe minute pe acest final de sezon în care a arătat că este un jucător de mare perspectivă, dar Guardiola nu vrea să pună prea multă presiune pe umerii acestuia și își dorește încă un fundaș central, chiar dacă l-a luat deja pe Ake.
https://i.eurosport.com/2020/07/11/2848668.jpg

Chelsea îl vrea și ea pe Gimenez

Uruguayanul de la Atletico Madrid este la mare căutare în Premier League, unde se pare că este dorit și de Chelsea. Frank Lampard și-ar dori un fundaș central de valoare, însă suma solicitată de Atletico ar putea reprezenta o problemă pentru londonezi.
Chelsea a cheltuit deja foarte mult în această vară prin trasferurile lui Timo Werner și Hakim Ziyech, iar pentru moment este în discuții foarte avansate cu Kai Havertz de la Leverkusen care ar costa și în jur de 90 de milioane £.
Pe de altă parte, Chlesea ar vrea să transfere și un portar de valoare, Kepa nemaifiind pe placul lui Lampard, iar în aceste condiții chiar și bugetul lui Abramovic ar putea fi limitat.
Gimenez are 25 de ami și este de 7 ani la Atletico Madrid, de unde a ajuns direct din Uruguay. Diego Simeone nu ar vrea să se despartă de fundaș, însă nu ar avea ce face dacă acestuia i-ar fi plătită clauza de reziliere iar jucătorul ar vrea să plece. Tentația ajungerii în Premier League este mare, iar o ofertă salarială pe măsură de la Chelsea sau Manchester City l-ar putea determina pe jucător să plece din Spania.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34