Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Ake, Guardiola mai vrea un fundaș central, dar clauza jucătorului este una uriașă

Nicu Savin

Actualizat 31/07/2020 la 18:30 GMT+3

Manchester City dorește să-și întărească defensiva în această vară și a intrat în cursă cu Chelsea pentru a-l trasfera pe Etihad pe fundașul celor de la Atletico Madrid, Jose Maria Gimenez. Uruguayanul mai are însă contract cu Atletico încă 3 ani, iar clubul nu vrea să îl vândă sub prețul stipulat în clauza de reziliere, care este de 120 de milioane de £.

Pep Guardiola îl vrea pe Jose Maria Gimenez, fundașul lui Atletico Madrid

Credit imagine: Eurosport

Zilele trecute, Manchester City a perfectat trasferul lui Nathan Ake de la Bournemouth pentru suma de 41 de milioane de £, dar formația de pe Etihad nu vrea să se oprească aici în privința trasferurilor de fundași.
José Giménez face à Alaves.

Guardiola vrea să-și "cimenteze" apărarea

În acest sezon Manchester City a avut serioase probleme în defensivă, iar Pep Guardiola este hotărât să le rezolve cât mai repede. Dacă Emeric Laporte este un om de bază în linia defensivă, nici John Stones și nici Nicolas Otamendi nu s-au mai ridicat la nivelul așteptărilor.
Ca atare, tânărul Eric Garcia a prins tot mai multe minute pe acest final de sezon în care a arătat că este un jucător de mare perspectivă, dar Guardiola nu vrea să pună prea multă presiune pe umerii acestuia și își dorește încă un fundaș central, chiar dacă l-a luat deja pe Ake.
Chelsea's English head coach Frank Lampard gestures on the touchline during the English Premier League football match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane in Sheffield, northern England on July 11, 2020.

Chelsea îl vrea și ea pe Gimenez

Uruguayanul de la Atletico Madrid este la mare căutare în Premier League, unde se pare că este dorit și de Chelsea. Frank Lampard și-ar dori un fundaș central de valoare, însă suma solicitată de Atletico ar putea reprezenta o problemă pentru londonezi.
Chelsea a cheltuit deja foarte mult în această vară prin trasferurile lui Timo Werner și Hakim Ziyech, iar pentru moment este în discuții foarte avansate cu Kai Havertz de la Leverkusen care ar costa și în jur de 90 de milioane £.
Pe de altă parte, Chlesea ar vrea să transfere și un portar de valoare, Kepa nemaifiind pe placul lui Lampard, iar în aceste condiții chiar și bugetul lui Abramovic ar putea fi limitat.
Gimenez are 25 de ami și este de 7 ani la Atletico Madrid, de unde a ajuns direct din Uruguay. Diego Simeone nu ar vrea să se despartă de fundaș, însă nu ar avea ce face dacă acestuia i-ar fi plătită clauza de reziliere iar jucătorul ar vrea să plece. Tentația ajungerii în Premier League este mare, iar o ofertă salarială pe măsură de la Chelsea sau Manchester City l-ar putea determina pe jucător să plece din Spania.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo