Dacă în timpul confruntării a fost ca un leu în cuşcă, intrând într-o dispută verbală cu Jurgen Klopp, la final tehnicianul lui Chelsea a demonstrat că rămâne un mare campion, iar un astfel de caracter ştie întotdeauna cum să piardă.
După confruntare, antrenorul de pe Stamford Bridge a mers în apropierea vestiarului gazdelor, unde jucătorii "cormoranilor" se pregăteau să revină pe Anfield pentru a primi medaliile şi trofeul de campioni. I-a felicitat pe rând pe toţi fotbaliştii "cormoranilor", lucru surprins de Sadio Mane. Senegalezul începuse să facă un live pe o pagină de socializare, moment în care a fost întrerupt de fostul mare mijlocaş.
"Bravo, felicitări", a fost mesajul lui Lampard pentru atacantul de bandă al lui Liverpool.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06

Lampard, supărat pe stafful lui Klopp, dar impecabil cu jucătorii

Atitudinea lui Lampard a fost una superbă, mai ales că în timpul partidei el a intrat în conflict cu banca tehnică a lui Liverpool.
Iniţial s-a crezut că tehnicianul a avut neînţelegeri cu Jurgen Klopp, însă tehnicianul de pe Stamford Bridge fusese deranjat de oamenii din stafful germanului. Acesta din urmă doar le-a luat apărarea colegilor, motiv pentru care a discutat mai aprins cu Lampard.
Nu am avut nicio problemă cu Jurgen Klopp, şi-a condus echipa fantastic spre titlu. Am avut cu nişte oameni de pe banca de rezerve. E o linie subţire între câştigarea titlului - tot respectul pentru performanţa asta - şi aroganţă. Nu fiţi foarte aroganţi! A fost multă tensiune, dar asta şi pentru că partida a fost una plină de încărcătură emoţională pentru ambele echipe | Frank Lampard
Chelsea e în prezent pe locul 4 în Premier League şi are şanse foarte mari să joace în ediţia viitoare a Champions League. "Albaştrii" au nevoie de o victorie sau un egal în ultima rundă, pe teren propriu, cu Wolves pentru a rămâne pe locul ocupat în prezent.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53