Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Chelsea și Barca, un alt mare club al Europei se înscrie în cursa pentru semnătura lui Aguero

Nicu Savin

Actualizat 21/03/2021 la 17:15 GMT+2

Viitorul lui Kun Aguero la Manchester City este tot mai puțin probabil, dar argentinianul nu va duce lipsă de oferte în vară. Barcelona, PSG și Chelsea sunt cluburile despre care s-a scris că l-ar vrea pe atacant, dar presa engleză anunță că un nou club de top a intrat în această cursă.

Sergio Aguero (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Kun Aguero a fos mai mult accidentat în acest sezon și a bifat doar 14 meciuri pentru Manchester City în toate competițiile. Echipa lui Guardiola s-a descurcat însă de minune și fără atacantul argentinian, care nu a primit deocamdată vreo ofertă de prelungire a contractului scadent la vară.
După ultimele informații din presa engleză acest lucru nu se va întâmpla și Aguero va pleca după 10 ani de la City, Guardiola căutându-i deja înlocuitor. Deși va împlini peste 3 luni 33 de ani, Aguero este considerat în continuare un atacant de mare valoare. Presa iberică a scris că Barcelona este interesată de el, ca parte a planului de a-l convinge pe Messi să continue pe Camp Nou, prietenia dintre cei doi jucători fiind cunoscută. De asemenea, Pochettino l-ar vrea la PSG.
În ultimele zile a apărut știrea că Chelsea este foarte atentă la situația argentinianului și va încerca în vară să-l convingă să se mute pe Stamford Bridge.

Inter este interesată de Kun Aguero

Jurnaliștii de la Daily Sport notează că ultimul mare club al Europei care îl vrea pe Aguero este Inter. La un pas de a câștiga titlul în Serie A, Antonio Conte îl connsideră pe Aguero o variantă excelentă pentru atacul nerazzurrilor. Experiența argentinianului ar putea ajuta mult Interul pe viitor, chiar dacă Lukaku și Lautaro Martinez sunt în mare formă și vor fi greu de scos din echipă.
Aguero este cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, cu 257 de goluri înscrise în 384 de apariții în toate competițiile. În cei 10 ani petrecuți pe Etihad, atacantul argentinian a cucerit 13 trofee, printre care se numără 4 titluri în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League & FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo