Kun Aguero a fos mai mult accidentat în acest sezon și a bifat doar 14 meciuri pentru Manchester City în toate competițiile. Echipa lui Guardiola s-a descurcat însă de minune și fără atacantul argentinian, care nu a primit deocamdată vreo ofertă de prelungire a contractului scadent la vară.
După ultimele informații din presa engleză acest lucru nu se va întâmpla și Aguero va pleca după 10 ani de la City, Guardiola căutându-i deja înlocuitor. Deși va împlini peste 3 luni 33 de ani, Aguero este considerat în continuare un atacant de mare valoare. Presa iberică a scris că Barcelona este interesată de el, ca parte a planului de a-l convinge pe Messi să continue pe Camp Nou, prietenia dintre cei doi jucători fiind cunoscută. De asemenea, Pochettino l-ar vrea la PSG.
În ultimele zile a apărut știrea că Chelsea este foarte atentă la situația argentinianului și va încerca în vară să-l convingă să se mute pe Stamford Bridge.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31

Inter este interesată de Kun Aguero

Jurnaliștii de la Daily Sport notează că ultimul mare club al Europei care îl vrea pe Aguero este Inter. La un pas de a câștiga titlul în Serie A, Antonio Conte îl connsideră pe Aguero o variantă excelentă pentru atacul nerazzurrilor. Experiența argentinianului ar putea ajuta mult Interul pe viitor, chiar dacă Lukaku și Lautaro Martinez sunt în mare formă și vor fi greu de scos din echipă.
Aguero este cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, cu 257 de goluri înscrise în 384 de apariții în toate competițiile. În cei 10 ani petrecuți pe Etihad, atacantul argentinian a cucerit 13 trofee, printre care se numără 4 titluri în Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/17/3013430.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47