După ce a dezvăluit cum a fost prins fumând în vestiar, Szczesny a povestit o nouă întâmplare extra-sportivă, în prim-plan cu același Wenger. Se întâmpla în urmă cu 6 ani, după ce Arsenal tocmai câștigase cu 1-0 pe terenul marii rivale din nordul Londrei, Tottenham, grație golului lui Tomas Rosicky din minutul 2. Aceea a fost ultima victorie reușită de "tunari" pe terenul lui Spurs.
Bucuria jucătorilor lui Arsenal a atins cote maxime la finalul confruntării, moment în care Szczesny, Rosicky și Kieran Gibbs s-au dus în fața peluzei adverse, au făcut un selfie și l-au postat pe rețelele de socializare.
https://i.eurosport.com/2020/04/28/2811779.jpg
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30

Szczesny: "A fost un gest copilăresc"

Invitat la podcast-ul celor de la Arsenal, Szczesny și-a amintit conversația pe care a avut-o cu Wenger, ca urmare a gestului său:
Îmi amintesc un moment în care Wenger era supărat, din cauza celebrului selfie făcut pe White Hart Lane. Nu era tocmai încântat de gestul meu și, privind în urmă, îl înțeleg. Nu voi repeta acel gest. Totuși, eram destul de tânăr la vremea respectivă și mă bucuram enorm pentru performanța reușită. A fost ceva extraordinar pentru mine. Acum, privind în urmă, mi se pare un gest copilăresc și știu că Wenger n-a fost încântat. Nu m-a pedepsit, însă a ținut să mă anunțe că n-a fost ok. Mi-a spus ceva de genul: 'Nu-l vezi niciodată pe Casillas făcând așa ceva, nu?'. Imediat am realizat că am greșit. | Wojciech Szczesny

Szczesny, titular la Juventus

Sosit la academia lui Arsenal în 2006, Szczesny a debutat la prima echipă a "tunarilor" după 2 ani. Goalkeeper-ul polonez a bifat 181 de apariții pentru formația de pe Emirates, fiind împrumutat de-a lungul timpului și la Brentford și AS Roma. În vara anului 2017, Szczesny a fost cumpărat de Juventus, în schimbul sumei de 14 milione de euro.
În prezent, internaționalul polonez este titular în poarta "bianconerilor", în fața legendarului Gigi Buffon, aflat pe finalul carierei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Marele pariu al lui Rangnick la United! Transfer de 33 de milioane de lire, ca şi făcut!
30/11/2021 LA 08:40
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57