Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Pochettino, urmează Marco Silva. Alți doi antrenori din Premier League, aproape de a fi demiși

Irina Aldea

Actualizat 24/11/2019 la 11:21 GMT+2

Marco Silva se situeață în prezent pe o bucată de gheață subțire la Everton după ultima înfrângere înregistrată în Premier League.

Marco Silva's Everton have won their last three fixtures

Credit imagine: PA Sport

Everton se află în partea inferioară a clasamentului, ocupând în acest moment poziția a 15-a, cu doar 14 puncte, din patru victorii, două rezultate de egalitate și șapte înfrângeri. Tehnicianul portughez Marco Silva este tot mai aproape de a fi demis după înfrângerea înregistrată pe teren propriu cu Norwich, scor 0-2.
Acționarul majoritar s-a întâlnit cu directorul clubului, iar soarta portughezului ar putea fi deja decisă. Marco Silva a purtat discuții cu acționarul majoritar al lui Everton, Farhad Moshiri, dar și cu echipa din conducerea clubului. Mai multe surse apropiate lui Silva au afirmat că tehnicianul se teme că și-ar putea pierde rolul la Everton, dar conducerea clubului pare răbdătoare, iar portughezul va primi o perioadă de răgaz până duminica viitoare, atunci când Everton întâlnește în deplasare Leicester, echipă aflată în mare formă.

Alți doi antrenori din Premier League, aproape de a fi demiși

În privința lui Marco Silva nici fanii nu mai au la dispoziție răbdare. Suporterii gazdelor la meciul cu Norwich au cântat în partea secundă Vei fi demis de dimineață” într-o atmosferă încordată pe Goodison Park. Nici la West Ham sau Arsenal nu există mai multă armonie, iar Pellegrini și Emery sunt și ei în aceeași situație.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo