Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După transferul lui Diogo Jota, Liverpool l-ar putea vinde pe Alex Chamberlain la Wolverhampton

Nicu Savin

Actualizat 20/09/2020 la 16:44 GMT+3

Wolverhampton l-a vândut pe Diogo Jota la Liverpool, însă "lupii" încearcă să transfere un alt jucător, chiar de la echipa lui Klopp. Este vorba despre Alex Chamberlain, care are șanse mici să mai fie o piesă de bază a "cormoranilor", mai ales după venirea lui Thiago Alcantara pe Anfield.

Alex Oxlade-Chamberlain

Credit imagine: Getty Images

Thiago Alcantara a semnat cu Liverpool și cel mai probabil va fi un punct fix la mijlocul echipei lui Klopp. Acest lucru îi micșorează și mai mult șansele lui Alex Chamberlain de a juca, astfel că o plecare a acestuia este tot mai probabilă.
Jurnaliștii de la The Mirror scriu că Wolverhampton este interesată de serviciile internaționalului englez, care este și el dispus să plece de la Liverpool pentru a juca mai mult.
Alex Chamberlain a avut 30 de apariții în sezonul trecut pentru Liverpool, dar niciodată nu a devenit un titular de drept din cauza concurenței foarte mari, dar și a accidentărilor frecvente, ultima suferită în timpul pregătirii din Austria de dianintea acestui sezon.
O eventuală mutare a lui Chamberlain pe Molineux este cu atât mai probabilă, cu cât relația dintre cele 2 cluburi este una foarte bună. Liverpool l-a transferat de curând pe Diego Jota de la Wolves, iar tânărul olandez de numai 18 ani, Ki-Jana Hoever, a fost cumpărat de formația lui Nuno Espirito Santo de la campiona Angliei pentru 9 milioane de £.
Alex Oxlade-Chamberlain
Alex Chamberlain a fost crescut de Southampton, iar în 2011 a fost cumpărat de Arsenal pentru 12 milioane de £. După 6 sezoane pe Emirates, Liverpool a plătit în schimbul său 35 de milioane de £. În tricoul "cormoranilor", Chamberlain a jucat 87 de partide, înscriind 13 goluri și dând 10 pase decisive.
Mijlocașul care a împlinit în august 27 de ani mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023, astfel că gruparea de pe Anfield nu îl va ceda pe un preț infim. Potrivit presei engleze, Liverpool ar dori în jur de 25 de milioane de £ în schimbul lui Clamberlain.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo