”Nu știm viitorul. Ce știm este că există anumite propuneri, idei care au fost exprimate, posibilitatea să avem mai multe schimbări iar jocurile s-ar putea să fie mai scurte, să nu se joace cele două reprize de 45 de minute în totalitate, există discuții de stadioane neutre”, a declarat Taylor pentru BBC Radio 4.
Taylor a declarat că un protocol pentru revenirea fotbalului, creat împreună cu experții medicali și guvern, urma să fie prezentat fotbaliștilor și antrenorilor chiar săptămâna viitoare și va fi analizat de fiecare club în parte. El a precizat că jucătorii vor avea posibilitatea de a decide dacă vor să joace sau nu.
”Sunt îngrijorați de siguranța lor, nu sunt proști și nici naivi, așa că va trebui ca ei să fie convinși că se vor întoarce în siguranță. Este alegerea lor”, a afirmat Taylor.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24