Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dwight Yorke explică de ce transferul lui Cavani la Manchester United este o idee excelentă

Ion Alexandru

Publicat 10/10/2020 la 10:08 GMT+3

Edinson Cavani a venit gratis și a semnat pe un an cu Manchester United, iar Dwight Yorke este extrem de încântat de noul atacant al echipei de pe Old Trafford.

Edinson Cavani a semnat pe un an cu Manchester United

Credit imagine: Eurosport

Manchester United a reușit în ultimele ore de transferuri să-l convingă pe Edinson Cavani să semneze până la finalul sezonului. Contractul pe un an îl transformă pe Cavani într-un dintre cei mai bine plătiți jucători de pe Old Trafford. Atacantul uruguayan va încasa peste 12 milioane de euro până în mai 2021.
Cavani va încerca să rezolve problemele din atacul lui Manchester United. Până acum, Ole Gunnar Solskjaer s-a bazat pe Marcus Rashfors, Anthony Martial și Mason Greenwood, dar lucrurile nu au mers bine. Acestă aducere a lui Cavani seamănă cu afacerea Ibrahimovic. Suedezul a semnat în 2016 pentru 18 luni, dar a suferit mai multe accidentări. Manchester United speră că Edinson Cavani să fie mai norocos.
Este un atacant care poate ajuta în mai multe feluri echipa. Pe lângă golurile sale, Manchester United speră ca uruguayanul să ajute la dezvoltarea tinerilor atacanți din lot. Odată cu aducerea lui Cavani, Manchester United are una dintre cele mai puternice linii ofensive din Anglia! a spus Dwight Yorke, fostul golgheter al lui United.
Edinson Cavani, noul jucător al lui Manchester United

Cavani, golgheter de clasă

Cavani a marcat 201 goluri în cele 300 de meciuri pe care le-a disputat în cei 7 ani la PSG. Uruguayanul a venit liber de contract și Solskjaer speră să poată juca încă din următoarea etapă. Manchester United joacă sâmbăta viitoare pe St. James' Park din Newcastle.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo