Manchester United a reușit în ultimele ore de transferuri să-l convingă pe Edinson Cavani să semneze până la finalul sezonului. Contractul pe un an îl transformă pe Cavani într-un dintre cei mai bine plătiți jucători de pe Old Trafford. Atacantul uruguayan va încasa peste 12 milioane de euro până în mai 2021.
Cavani va încerca să rezolve problemele din atacul lui Manchester United. Până acum, Ole Gunnar Solskjaer s-a bazat pe Marcus Rashfors, Anthony Martial și Mason Greenwood, dar lucrurile nu au mers bine. Acestă aducere a lui Cavani seamănă cu afacerea Ibrahimovic. Suedezul a semnat în 2016 pentru 18 luni, dar a suferit mai multe accidentări. Manchester United speră că Edinson Cavani să fie mai norocos.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31
Este un atacant care poate ajuta în mai multe feluri echipa. Pe lângă golurile sale, Manchester United speră ca uruguayanul să ajute la dezvoltarea tinerilor atacanți din lot. Odată cu aducerea lui Cavani, Manchester United are una dintre cele mai puternice linii ofensive din Anglia! a spus Dwight Yorke, fostul golgheter al lui United.
https://i.eurosport.com/2020/10/07/2909245.jpg

Cavani, golgheter de clasă

Cavani a marcat 201 goluri în cele 300 de meciuri pe care le-a disputat în cei 7 ani la PSG. Uruguayanul a venit liber de contract și Solskjaer speră să poată juca încă din următoarea etapă. Manchester United joacă sâmbăta viitoare pe St. James' Park din Newcastle.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo s-a întors acasă! Primele imagini cu starul portughez la revenirea pe Old Trafford
09/09/2021 LA 19:38
Premier League
Reacția lui Ronaldo după ce Cavani i-a cedat numărul 7! Cât au de așteptat fanii pentru un tricou
03/09/2021 LA 08:49