Managerul portughez s-a aflat ultima oară tot pe banca unei echipe din Premier League, Manchester United, timp de două sezoane. În primul interviu pentru noul său club, Mourinho a dezvăluit care sunt obiectivele sale la Tottenham și nu a ezitat să laude condițiile puse la dispoziție de clubul londonez.
Nu cred că pot fi mai fericit de atât! Si dacă n-aș fi fost așa, nu aș fi venit să antrenez aici. Ce pot să promit? Pasiune pentru jobul meu și pentru club. Este un privilegiu când un antrenor simte fericirea din vestiar din momentul în care ajunge la club. Acestea sunt cuvintele pe care le-am tot repetat în ultimii ani. Chiar și când am fost adversarul lui Tottenham, am avut meciuri grele și pline de pasiune. Cred că este cel mai frumos stadion din lume, iar condițiile de muncă sunt extraordinare.
Serie A
Sarri, prea puternic pentru Mourinho! Dramatism total în "Derby della Capitale"
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/21/2721078.jpg

"Sper să-i fac fericiți pe suporteri!"

Știm unde suntem în acest moment și nu e deloc bine. La finalul campionatului, vom vedea unde ne vom situa, dar cu siguranță vom fi mult mai sus decât acum. Sper să-i fac fericiți pe toți cei care iubesc acest club.
Conform presei din Anglia, portughezul a semnat cu Tottenham un contract până în 2023 și va avea un salariu de 15 milioane de lire sterline pe an.
De-a lungul carierei, "The Special One" le-a mai antrenat pe Benfica, Uniao de Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid și Manchester United. Mourinho a câștigat 35 de trofee, printre care și două UEFA Champions League.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01