Perioada de doi ani în care tehnicianul olandez a condus echipa de pe Old Trafford a luat sfârșit la doar câteva zile după ce câștigase FA Cup, conducerea clubului precizând că poziția a cincea în Premier League este inaaceptabilă. Jose Mourinho a fost numit drept succesorul lui Van Gaal la Man United, însă olandezul pune tot acest episod al plecării lui de pe Old Trafford în seama vicepreședintelui executiv, Woodward.
Woodward e geniul răului, e mai rău decât Mourinho. Pe el îl învinovățesc mai mult pentru ce s-a întâmplat la United.
Van Gaal a dus-o pe United pe locul 4 la finalul primului lui sezon pe Old Trafford, îmbunătățind situația Diavolilor după mandatul dezastruos al lui David Moyes, care a fost demis după doar zece luni (deși avea contract pe șase ani) de când Sir Alex Ferguson a decis să se retragă.
Europa League
Cristiano Ronaldo, ratarea carierei în Omonia - United 2-3! Toate rezultatele din Europa League
ACUM 10 ORE

Woodward, urât de fanii lui United

Casa lui Ed Woodward, vicepreședintele executiv al lui Manchester United, a fost atacată de fanii clubului, într-o escaladare a tensiunilor dintre suporteri și conducerea diavolilor la începutul acestui an. Fanii, care sunt nemulțumiți de felul în care este condus clubul, au început să scandeze despre celebrarea morții președintelui de 48 de ani la meciuri. Woodward este văzut foarte prost de majoritatea fanilor lui United, care consideră că nu se pricepe la fotbal și singurul său obiectiv este stabilitatea financiară a clubului.
https://i.eurosport.com/2019/10/18/2698063.jpg
Situația s-a agravat la sfârșitul lunii ianuarie când un grup de fani au aruncat cu torțe în casa lui Woodward. A fost apoi postat un videoclip pe rețelele sociale cu descrierea: ”Ed Woodward va muri”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Ten Hag susține că toți jucătorii sunt fericiți la United, chiar și pe bancă:"Aşa este şi Cristiano"
IERI LA 17:10
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
05/10/2022 LA 07:08