Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”E greu să respect unele lucruri făcute de el”. Cahill vorbește despre plecarea de la Chelsea

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/04/2020 la 18:41 GMT+3

Fundașul lui Crystal Palace, Gary Cahill, a discutat despre relația dificilă pe care a avut-o cu Maurizio Sarri, în contextul plecării sale de la Chelsea în vara lui 2019.

Gary Cahill Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Gary Cahill a petrecut șapte ani și jumătate pe Stamford Bridge, câștigând trei trofee europene precum și două titluri în Premier League, el fiind numit căpitan în 2017. Dar sub comanda lui Maurizio Sarri în sezonul 2018/2019 el a jucat doar în două meciuri. Jucătorul de 34 de ani consideră că totul a început când a ratat presezonul din cauza Mondialului 2018.
”Am mers la Campionatul Mondial din 2018, am ajuns în semifinale, așa că am ratat presezonul, ceea ce a fost foarte important, îmi dau seama acum. Începusem deja cu piciorul greșit. Ca să fiu sincer, deja la jumătatea sezonului relația (cu Sarri) era deja ruinată. Nu cred că mai exista cale de întoarcere”, a declarat Cahill pentru Daily Mail.
Gary Cahill - Chelsea
”Este greu să respect unele lucruri pe care le-a făcut. Dar respect clubul și jucătorii”, a completat el.
”Ca jucător important, în postura de căpitan, aș fi putut greși foarte ușor. Nu a fost deloc ușor. A fost una dintrecele mai dificile situații de gestionat (să nu joace) și a durat atât de mult. Știam că dacă aș fi jucat câteva meciuri la rând, 4-5, mi-aș fi revenit”, a afirmat Cahill.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo