Gary Cahill a petrecut șapte ani și jumătate pe Stamford Bridge, câștigând trei trofee europene precum și două titluri în Premier League, el fiind numit căpitan în 2017. Dar sub comanda lui Maurizio Sarri în sezonul 2018/2019 el a jucat doar în două meciuri. Jucătorul de 34 de ani consideră că totul a început când a ratat presezonul din cauza Mondialului 2018.
”Am mers la Campionatul Mondial din 2018, am ajuns în semifinale, așa că am ratat presezonul, ceea ce a fost foarte important, îmi dau seama acum. Începusem deja cu piciorul greșit. Ca să fiu sincer, deja la jumătatea sezonului relația (cu Sarri) era deja ruinată. Nu cred că mai exista cale de întoarcere”, a declarat Cahill pentru Daily Mail.
https://i.eurosport.com/2019/08/05/2650991.jpg
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 4 ORE
”Este greu să respect unele lucruri pe care le-a făcut. Dar respect clubul și jucătorii”, a completat el.
”Ca jucător important, în postura de căpitan, aș fi putut greși foarte ușor. Nu a fost deloc ușor. A fost una dintrecele mai dificile situații de gestionat (să nu joace) și a durat atât de mult. Știam că dacă aș fi jucat câteva meciuri la rând, 4-5, mi-aș fi revenit”, a afirmat Cahill.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 8 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38