Liverpool a suferit o înfrângere neașteptată pe terenul celor de la Watford, prima din acest sezon. A fost 3-0 pentru echipa lui Nigel Pearson care continuă să spere să se salveze de la retrogradare. Cu un minut înainte de fluierul de final, Jurgen Klopp s-a dus la Nigel Pearson să vorbească iar acesta a dezvăluit ce au discutat cei doi.
A fost foarte, foarte elegant. Cred că este o lecție pentru toată lumea. Când ești în poziția în care se află ei, cred că a demonstrat multă demnitate. Cred că a dat dovadă de demnitate și ne-a felicitat. Fair-play din partea lui că a făcut asta
Să fim sinceri, sunt o echipă incredibilă iar el a făcut o treabă nemaipomenită acolo. Nu contează exact ce mi-a spus, cred că e mai important că cineva în poziția lui este capabil să arată respect către colegii săi. Va rămâne, cred, cu multe lucruri pozitive după acest meci și cred că la fel și jucătorii care au fost la rândul lor demni după înfrângere
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Dubla lui Ismaila Sarr și reușita lui Troy Deeney au adus o victorie uriașă pentru Watford în lupta pentru evitarea retrogradării. De partea cealaltă, Liverpool rămâne la 22 de puncte în fruntea clasamentului, având însă un meci în plus față de Manchester City, cea care a jucat finala Cupei Ligii în acest weekend, câștigând cu 2-1 în duelul cu Aston Villa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25