Souahtampton a rezimat recent cu Chelsea, 1-1 acasă însă echipa pregătită de Ralph Hasenhuttl venea la acel meci după o serie cu adevărat neagră: sfinții pierduseră șase meciuri consecutive pentru prima oară în istoria clubului în Premier League.
Mai mult, în acest sezon Southampton a ”reușit” să repete performanța de a primi pentru două stagiuni consecutive nouă goluri într-un singur meci. Sfinții au pierdut sezonul trecut cu 9-0 acasă cu Leicester. Acum, echipa din sudul Angliei a primit același număr de goluri pe Old Trafford, după ce echipa a rămas în 10 oameni la începutul partidei.

Florin Gardoș la E Talks

Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
ACUM 6 ORE
Eurosport a stat de vorbă cu Florin Gardoș pentru a afla cum s-a ajuns în această situație dar și de ce, deși e singurul antrenor din istoria Premier League care a pierdut două meciuri cu 9-0, Hasenhuttl este în continuare susținut la Southampton, atât de jucători cât și de fani.
Gardoș și-a amintit ce i-a spus despre antrenorul austriac fostul său coleg japonez, Maya Yoshida. Despre ce este vorba puteți afla în videoclipul de mai jos.

E Talks: Florin Gardoș a dezvăluit de ce Hasenhuttl este susținut la Southampton

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 8 ORE
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 9 ORE