Souahtampton a rezimat recent cu Chelsea, 1-1 acasă însă echipa pregătită de Ralph Hasenhuttl venea la acel meci după o serie cu adevărat neagră: sfinții pierduseră șase meciuri consecutive pentru prima oară în istoria clubului în Premier League.
Mai mult, în acest sezon Southampton a ”reușit” să repete performanța de a primi pentru două stagiuni consecutive nouă goluri într-un singur meci. Sfinții au pierdut sezonul trecut cu 9-0 acasă cu Leicester. Acum, echipa din sudul Angliei a primit același număr de goluri pe Old Trafford, după ce echipa a rămas în 10 oameni la începutul partidei.

Florin Gardoș la E Talks

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Eurosport a stat de vorbă cu Florin Gardoș pentru a afla cum s-a ajuns în această situație dar și de ce, deși e singurul antrenor din istoria Premier League care a pierdut două meciuri cu 9-0, Hasenhuttl este în continuare susținut la Southampton, atât de jucători cât și de fani.
Gardoș și-a amintit ce i-a spus despre antrenorul austriac fostul său coleg japonez, Maya Yoshida. Despre ce este vorba puteți afla în videoclipul de mai jos.

E Talks: Florin Gardoș a dezvăluit de ce Hasenhuttl este susținut la Southampton

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52