După meciul de pe Old Trafford, Guardiola a spus că nu consideră calificare ca fiind tranșată, dând exemplul din primăvară, când echipa lui Solskjaer a întors incredibil, la Paris, soarta calificării cu PSG, în Champions League. Mulți au zâmbit și s-au gândit că tehnicianul spaniol vrea să fie doar diplomat și să își mențină elevii în priză, dar pe Etihad "diavolii" au avut șansa lor la o nouă remontada spectaculoasă.
Împotriva cursului jocului, Matic a deschis scorul în minutul 35, după o fază fixă, în care apărarea gazdelor a respins greșit.
Cum era de așteptat, City a condus ostilitățile, dar Sterling și Aguero au fost ghinioniști, fiecare trecându-și în cont câte trei ocazii destul de mari de a marca.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 17 ORE
În acest context, United părea în cărți să poată obțină golul care ar fi însemnat loteria penaltyurilor, în Cupa Ligii necontând golul în deplasare și neexistând prelungiri. Speranțele "diavolilor" s-au năruit însă în minutul 76, când Matic s-a transformat din înger în demon. Sârbul a primit atunci al doilea cartonaș galben și, în ciuda faptului că pe final Solskjaer a forțat, trimițându-l pe Mata în locul lui Shaw, tabela a rămas nemodificată.
United a obținut o victorie de prestigiu, însă City este formația calificată, chiar dacă fără glorie. În finala competiției, Manchester City o va întâlni pe Aston Villa, care a obținut o calificare neașteptată în dauna lui Leicester. Ultimul act al Cupei Ligii va avea loc pe 1 martie.
Manchester City s-a transformat într-o specialistă a Cupei Ligii, cucerind acest trofeu de 4 ori în ultimii 6 ani.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 20 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38