După meciul de pe Old Trafford, Guardiola a spus că nu consideră calificare ca fiind tranșată, dând exemplul din primăvară, când echipa lui Solskjaer a întors incredibil, la Paris, soarta calificării cu PSG, în Champions League. Mulți au zâmbit și s-au gândit că tehnicianul spaniol vrea să fie doar diplomat și să își mențină elevii în priză, dar pe Etihad "diavolii" au avut șansa lor la o nouă remontada spectaculoasă.
Împotriva cursului jocului, Matic a deschis scorul în minutul 35, după o fază fixă, în care apărarea gazdelor a respins greșit.
Cum era de așteptat, City a condus ostilitățile, dar Sterling și Aguero au fost ghinioniști, fiecare trecându-și în cont câte trei ocazii destul de mari de a marca.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
În acest context, United părea în cărți să poată obțină golul care ar fi însemnat loteria penaltyurilor, în Cupa Ligii necontând golul în deplasare și neexistând prelungiri. Speranțele "diavolilor" s-au năruit însă în minutul 76, când Matic s-a transformat din înger în demon. Sârbul a primit atunci al doilea cartonaș galben și, în ciuda faptului că pe final Solskjaer a forțat, trimițându-l pe Mata în locul lui Shaw, tabela a rămas nemodificată.
United a obținut o victorie de prestigiu, însă City este formația calificată, chiar dacă fără glorie. În finala competiției, Manchester City o va întâlni pe Aston Villa, care a obținut o calificare neașteptată în dauna lui Leicester. Ultimul act al Cupei Ligii va avea loc pe 1 martie.
Manchester City s-a transformat într-o specialistă a Cupei Ligii, cucerind acest trofeu de 4 ori în ultimii 6 ani.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53