În loc să se îndrepte către Mauricio Pochettino care este disponibil, Woodward a ales să rămână cu Solskjaer care are ”un plan clar” pentru viitorul clubului.
Manchester United se află pe locul opt în Premier League și a adunat aproape jumătate din punctele liderului Liverpool. Echipa lui Solskjaer are o misiune dificilă în încercarea de a ajunge măcar pe locul patru, ultimul care oferă calificarea în Champions League. În condițiile unui nou sezon în afara principalei competiții europene, este lesne de înțeles că lui United îi va fi din ce în ce mai greu să atragă nume importante din fotbalul mondial.
Chiar și după aducerea lui Bruno Fernandes de la Sporting în această iarnă, Ed Woodward consideră că mai este mult de muncă până când lotul lui United va arăta cum trebuie.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/29/2764873.jpg
”Achiziția lui Bruno Fernandes și întoarcerea unor jucători cheie după accidentări va fi un element pozitiv pentru Ole, în vederea restului sezonului. Încă ne luptăm pentru Europa League și Cupa Angliei precum și pentru calificarea în Champions League. Totuși, ne dăm seama că mai este mult de muncă până vom ajunge unde vrem să fim”, a declarat Woodward la o întâlnire recentă cu fanii.
”Departamentul de recrutări precum și Ole și staff-ul său au un plan și o filosofie foarte clară. Ne concntrăm pe aducerea unei combinații între jucători experimentați dar și cele mai bune tineree talente pe care să îi aliniem cu tinerii din propria academie”, a adăugat el.
”Procesul nostru de recrutare se concentrează pe analiză și selectarea de jucători pe parcursul unui sezon care urmează să fie achiziționați în vară. Ca parte a reconstrucției, considerăm că vara aceasta a fi o oportunitate importantă”, a precizat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 19 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 19 ORE