Accidentat în partida cu Atalanta din UEFA Champions League de la mijlocul săptămânii, Ederson era incert înainte de derby-ul cu Liverpool. Mai devreme, Pep Guardiola a lămurit situația portarului brazilian care a fost schimbat la pauza meciului de pe Giuseppe Meazza din cauza unei probleme musculare.
Ederson nu va juca duminică. Nu știu când își va reveni complet, dar nu trebuie să intrăm în panică. Avem un alt portar de top în lot. Știu că Claudio Bravo poate face un meci bun și avem încredere în el. Să nu uităm că am câștigat Cupa Ligii și Cupa Angliei datorită lui. Claudio a câștigat și Copa America, așa că nu văd de ce ar trebui să îmi fie teamă cu el în poartă. Liverpool este una din cele mai bune echipe din lume și trebuie să urmăm planul cu mare atenție în această partidă.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/08/2712839.jpg

Clasamentul actual din Premier League (TOP 6):

  • 1. Liverpool 31
  • 2. Manchester City 25p
  • 3. Leicestere 23p
  • 4. Chelsea 23p
  • 5. Arsenal 17p
  • 6. Sheffield United 16p
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 15 ORE
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12