Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ederson nu va juca cu Liverpool! Anunțul făcut de Guardiola înaintea derby-ului din Premier League

Cosmin Cioboata

Publicat 08/11/2019 la 15:58 GMT+2

Liverpool și Manchester City vor juca duminică (ora 18:30) într-un meci decisiv pentru cursa la titlu în Premier League. Partida de pe Anfield va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

ederson

Credit imagine: Getty Images

Accidentat în partida cu Atalanta din UEFA Champions League de la mijlocul săptămânii, Ederson era incert înainte de derby-ul cu Liverpool. Mai devreme, Pep Guardiola a lămurit situația portarului brazilian care a fost schimbat la pauza meciului de pe Giuseppe Meazza din cauza unei probleme musculare.
Ederson nu va juca duminică. Nu știu când își va reveni complet, dar nu trebuie să intrăm în panică. Avem un alt portar de top în lot. Știu că Claudio Bravo poate face un meci bun și avem încredere în el. Să nu uităm că am câștigat Cupa Ligii și Cupa Angliei datorită lui. Claudio a câștigat și Copa America, așa că nu văd de ce ar trebui să îmi fie teamă cu el în poartă. Liverpool este una din cele mai bune echipe din lume și trebuie să urmăm planul cu mare atenție în această partidă.
ederson

Clasamentul actual din Premier League (TOP 6):

  • 1. Liverpool 31
  • 2. Manchester City 25p
  • 3. Leicestere 23p
  • 4. Chelsea 23p
  • 5. Arsenal 17p
  • 6. Sheffield United 16p
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo