Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edinson Cavani, adio United. Oferta neaşteptată primită de vârful uruguayan

Cristian Mihală

Publicat 19/03/2021 la 12:49 GMT+2

Edinson Cavani a venit la Manchester United la începutul acestui sezon, însă atacantul uruguayan nu a impresionat în tricoul engezilor. Acum el e aproape să se transfere la alt club, iar Boca Juniors a intrat pe fir, dorind să îi ofere un contract.

Manchester United's Uruguayan striker Edinson Cavani (L) celebrates with Manchester United's English striker Marcus Rashford after scoring their fourth goal during the English Premier League football match between Manchester United and Southampton at Old

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Văzut ca un transfer reuşit de către experţi, Cavani nu a reuşit decât 6 goluri şi 2 assist-uri în tricoul lui United, fiind o perioadă bună de timp accidentat. În plus, atunci când nu a fost accidentat, fostul jucător de la PSG nu a primit foarte multe şanse din partea lui Ole Gunnar Solskjaer, fiind nemulţumit de acest lucru.
Se pare că sud-americanul este hotărât să plece la vară, în ciuda insistenţelor managerului de a rămâne, iar Boca Juniors este numele surprinzător care s-a arătat interesată de serviciile jucătorului.

BOCA JUNIORS, O POSIBILĂ DESTINAŢIE SURPRINZĂTOARE PENTRU CAVANI

Deşi era de aşteptat ca echipele din Europa să se intereseze de jucătorul lui United, Cavani, care a ajuns la 34 de ani, este curtat de Boca Juniors, o echipă cu tradiţie şi pretenţii din Argentina. Dorind să-şi întărească atacul din vară, argentinienii sunt dispuşi să-l aducă pe starul uruguayan, potrivit rapoartelor din Argentina.
Viitorul lui Cavani a devenit din ce în ce mai incert pe Old Trafford şi a condus către diverse speculaţii, mai ales când tatăl său a afirmat la începutul acestei luni că jucătorul de 34 de ani este ''nefericit'' în Anglia și ar dori să se întoarcă în America de Sud pentru a fi mai aproape de familia sa. Boca Juniors a intrat pe fir, fiind prima echipă interesată de Cavani, iar acesta nu ar spune nu unei oferte din Argentina.
Contractul atacantului cu ''diavolii roşii'' expiră în această vară, iar presa din Anglia speculează faptul că şefii lui United au avut îndoilei în legătură cu prelungirea contractului cu Edinson Cavani dinainte de comentariile făcute de tatăl său. Fosta vedetă de la Paris Saint-Germain pare că se apropie de plecarea din Premier League, iar site-ul argentinian Infobae afirmă că Boca Juniors are încredere că îl poate aduce.
Raportul susține că mijlocașul columbian al lui Boca, Jorman Campuzano, solicită cetățenia argentiniană pentru a elibera un loc pentru un alt jucător străin din echipă, în pregătirea sosirii lui Cavani. Vicepreședintele clubului, Juan Roman Riquelme, este în contact direct cu Cavani, iar Boca continuă să viseze la aducerea fostului jucător de la PSG.

CAVANI, DORIT ÎNCĂ UN SEZON DE SOLSKJAER

Cu toate acestea, Ole Gunnar Solskjaer își păstrează speranța de a-l convinge pe atacantul urugayan să rămână încă un sezon. El a declarat, potrivit Mirror: "Îl vom convinge să rămână atunci când vremea din Manchester se va îmbunătăți! Nu pot să comentez ce s-a spus, nu pot decât să spun că suntem foarte mulțumiți de Edinson și că lucrează cu adevărat din greu pentru echipă. Zi de zi, își demonstrează personalitatea și profesionalismul și chiar și vorbind o limbă engleză stricată, îi ajută pe tinerii noştri exact aşa cum ne-am dorit. Eram conştient că nu va putea evolua în fiecare meci, pentru că fusese accidentat înainte, fusese forţat mult, aşa că acum trebuie să ne asigurăm că va putea evolua până la finalul sezonului, poate înscrie mai multe goluri şi îi poate ajuta pe tinerii noştri, precum şi restul echipei datorită mentalităţii sale".
"Ulterior, va lua ce decizie consideră. El ştie că noi suntem mulţumiţi de ceea ce a oferit clubului, deşi el probabil a jucat mai puţine meciuri decât ar fi dorit în mod normal", a mai spus Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League & FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo