Aducerea uruguayanului de 33 de ani e o adevărată lovitură dată de Manchester United. Nu doar din prisma opțiunilor în atac, Solskjaer având în acest moment un lot mult mai puternic și echilibrat, ci mai ales datorită experienței.
Cavani e un profesionist desăvârșit și știe exact cum să fie un model pentru ceilalți. Astfel, potrivit The Mirror, discursul sud-americanului a impresionat, sfaturile pe care le-a dat - în special tinerilor din atac Marcus Rashford și Mason Greenwood - fiind foarte bine primite.
"Fiți atenți, trebuie să munciți mai mult decât ați făcut-o până acum, mai ales la antrenamente. Asta dacă vreți să ajungeți unde v-ați propus. Nu câștigi meciurile doar pentru că ești la United și e suficient să fii prezent pe teren. Victoriile se obțin de la antrenamente, succesele depind de modul în care te pregătești", le-a transmis Cavani coechipierilor.
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
26/11/2021 LA 15:57

Cavani își asumă rolul de model la Manchester United

Solskjaer cu siguranță că le-a repetat același lucru fotbaliștilor lui United, însă când aceste sfaturi vin de la un fotbalist, care muncește cot la cot cu ceilalți zilnic, și care are o carieră fantastică în spate, lucrurile se schimbă. Coechipierii văd în Cavani un model, un exemplu la care să se raporteze.
"Uneori, grație abilităților pe care le aveți și al talentului, puteți să faceți lucruri speciale. Dar să ajungi la nivelul superior e nevoie ca aceste lucruri să fie dublate de muncă și seriozitate. Dezvoltarea unui fotbalist ține de munca pe care o depune și de dorința lui de a da totul pentru a câștiga și pentru a deveni mai bun", a mai spus Cavani, căruia nu îi este teamă să își asume rolul de model pentru fotbaliștii tineri: "Acesta e unul din gândurile pe care le-am avut când am venit aici, vreau să fiu un exemplu pentru toți, vreau să știți că puteți discuta cu mine orice, sunt mai mult decât încântat să vă vorbesc despre experiența mea".
Încă în urmă cu pregătirea fizică și sâcâit de o mică accidentare, Cavani nu va putea fi prezent în etapa următoare de Premier League, dar Solskjaer ar trebui să poată să se poată baza pe serviciile lui spre finalul lunii. Sâmbătă viitoare, în direct la Eurosport 1 și pe Eurosport Player, United va juca în deplasarea de la Newcastle (ora 22:00).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Un jucător vrea să plece de la United din cauza lui Ronaldo! Barcelona e pe urmele lui
21/11/2021 LA 11:47
Liga
Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Sergio Aguero! Pentru cine negociază Joan Laporta în acest moment
04/11/2021 LA 16:02