Ed Woodward și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al lui Manchester United imediat după ce proiectul Super Ligii Europene a eșuat. Foarte mulți specialiști din fotbalul britanic, apropiați ai echipei de pe Old Trafford sunt de părere că jucătorii care au scris istorie pentru United ar trebui să aibă roluri cheie în conducerea clubului.
Numele lui Edwin Van Der Sar a apărut în peisaj în ultima vreme, olandezul fiind foarte apreciat pentru munca depusă la Ajax.

Van der Sar, interesat de funcția de președinte al lui Manchester United

Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 33 MINUTE
Întrebat dacă ar fi interesat de o funcție în conducerea administrativă a lui Manchester United, Van Der Sar a declarat fără ezitare că da, însă a menționat că nu a fost contactat până acum în acest sens.
"Nu este nimic nou pentru mine, numele meu circulă acolo de mult timp. E plăcut să se menționeze numele tău. Nu m-a contactat nimeni până acum, dar, în fond, toată lumea are ambiții în viață. Eu am un sentiment special pentru Manchester United, la fel cum am și pentru Ajax. Nu aș putea lucra pentru alte cluburi în afară de United și Ajax. Deocamdată sunt la Ajax și sunt foarte mulțumit de felul în care am dezvoltat clubul în ultimii doi ani.", a declarat Van der Sar pentru ESPN.
Van der Sar a jucat la Manchester United între 2005 și 2011, câștigând 4 titluri în Premier League și un trofeu UEFA Champions League în tricoul "doiavolilor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
ACUM 17 ORE
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
IERI LA 05:49