Ed Woodward și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al lui Manchester United imediat după ce proiectul Super Ligii Europene a eșuat. Foarte mulți specialiști din fotbalul britanic, apropiați ai echipei de pe Old Trafford sunt de părere că jucătorii care au scris istorie pentru United ar trebui să aibă roluri cheie în conducerea clubului.
Numele lui Edwin Van Der Sar a apărut în peisaj în ultima vreme, olandezul fiind foarte apreciat pentru munca depusă la Ajax.

Van der Sar, interesat de funcția de președinte al lui Manchester United

Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
Întrebat dacă ar fi interesat de o funcție în conducerea administrativă a lui Manchester United, Van Der Sar a declarat fără ezitare că da, însă a menționat că nu a fost contactat până acum în acest sens.
"Nu este nimic nou pentru mine, numele meu circulă acolo de mult timp. E plăcut să se menționeze numele tău. Nu m-a contactat nimeni până acum, dar, în fond, toată lumea are ambiții în viață. Eu am un sentiment special pentru Manchester United, la fel cum am și pentru Ajax. Nu aș putea lucra pentru alte cluburi în afară de United și Ajax. Deocamdată sunt la Ajax și sunt foarte mulțumit de felul în care am dezvoltat clubul în ultimii doi ani.", a declarat Van der Sar pentru ESPN.
Van der Sar a jucat la Manchester United între 2005 și 2011, câștigând 4 titluri în Premier League și un trofeu UEFA Champions League în tricoul "doiavolilor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40