Manchester United căută un nou sponsor pentru echipamentul de joc. Actualul sponsor, Chevrolet, nu dorește să prelungească actuala înțelegere din cauza rezultatelor dezamăgitoare ale echipei.
Chevrolet este sponsor principal pentru Man United încă din 2012 când a fost semnat un contract în valoare totală de 410 milioane de lire sterline. În acel moment, Sir Alex Ferguson era în continuare managerul echipei iar United se lupta pentru toate trofeele majore.
Înțelegerea cu Chevrolet expiră la finalul sezonului viitor, iar cei de la Daily Mail scriu că șefii General Motors din care face parte Chevrolet, nu sunt mulțumiți de situația de la club.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 11 ORE

Criza de la Man United

Contractul lui United cu Chevrolet a intrat în vigoare în 2014. În acest interval, echipa nu a câștigat vreun titlu în Premier League și nici nu s-a apropiat de trofeul UEFA Champions League. "A fost un blestem de la început. Sentimentul a fost că Chevrolet a plătit mult prea mult și așa ceva nu avea să se mai întâmple" dezvăluie o sursă a cotidianului britanic.
Un amănunt important este că responsabilul Chevrolet pentru acest contract, Joel Ewanick, a fost concediat la doar 2 zile după semnarea actelor când șefii General Motors au descoperit că suma pe care urma să o plătească era mult mai mare decât cea pe care o achita AON, fostul sponsor principal de la United.
Cei de la United au demarat căutările pentru un nou sponsor cu mai multe branduri importante interesate. Rămâne de văzut dacă suma pe care o va încasa clubul se va apropia de cea primită de la Chevrolet, cu atât mai mult cu cât United riscă să rateze pentru al doilea an consecutiv calificarea în grupele UEFA Champions League. Deși au trecut doar 8 etape, United are doar 9 puncte și este pe locul 12 în clasament. Distanța față de locul 4 care duce în UCL este de doar 5 puncte, însă United a obținut un singur punct în ultimele 3 etape.
În etapa următoare, Manchester United o întâlnește în derby-ul Angliei pe Liverpool, echipă aflată pe primul loc în clasament, cu 15 puncte peste United. Partida va avea loc duminică, pe 20 octombrie, de la ora 18.30 și va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport HD. Meciul va fi precedat de Premier League Show.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 13 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44