Există temeri că un număr de 50 de jucători din Premier League pun în pericol Project Restart, amenințând că vor refuza să joace fotbal din cauza temerilor legate de siguranță.
Englezii de la Mirror scriu că un președinte executiv al unui club din Premier League le-a dezvăluit că la fiecare echipă există 2-3 jucători care și-au manifestat îngrijorarea legată de revenirea fotbalului și că aceștia se pot uni într-un protest.
Atacantul celor de la Manchester City, Sergio Aguero, este unul dintre jucătorii care au declarat public că situația îl îngrijorează. Mai hotărât a fost Manuel Lanzini de la West Ham, cel care a spus că fotbalul ar trebui oprit în totalitate până la apariția unui vaccin!
Premier League
Premier Podcast | By the order of Jack Grealish
19/10/2020 LA 14:29

Întâlnirea decisivă

Informația legată de o posibilă revoltă a jucătorilor din Premier League vine cu doar câteva zile înainte ca aceștia să primească o prezentare cu privire la regulile stricte de carantină care vor fi aplicate pentru a-i proteja. Această propunere de protocol va fi prezentată jucătorilor săptămâna viitoare.
Propunerea va detalia toate măsurile luate atât pentru revenirea la antrenamente, cât și pentru startul competiției. Departamentele medicale ale cluburilor au lucrat la acest protocol și sunt convinși că aceste măsuri vor asigura siguranța jucătorilor.
Project Restart este numele dat propunerii pentru revenirea Premier League la începutul lunii iunie. Un obstacol în calea proiectul este legat de posibila revoltă a jucătorilor. Aguero dezvăluia care este atmosfera printre fotbaliști.
Majoritatea jucătorilor se tem pentru că au copii și familii. Eu sunt speriat, însă acum sunt cu iubita mea aici și nu am intrat în contact cu alți oameni. Sunt închis în casă și singura persoană pe care aș putea să o infectez este iubita mea. Se spune că sunt oameni infectați care nu au simptome, dar pot transmite mai departe. Poate că am virusul și nici măcar nu știu acest lucru. Dacă o persoană e bolnavă, imediat apar întrebări. Sper să fie găsit un vaccin în curând ca toată această nebunie să se încheie
Cluburile vor discuta despre Project Restart la întâlnirea de luni și vor dezbate subiectele controversate precum disputarea partidelor pe terenuri neutre și cum vor putea fi transmise la TV partidele.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 6 ORE
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59