Premier League va reveni după o pauză de 3 luni în data de 17 iunie iar unul dintre aspectele discutate de cluburi în ultimele săptămâni este legat de perioada de transferuri.
În mod normal, aceasta ar fi început deja luna aceasta și s-ar fi întins până la finalul lui august. Din cauza pandemiei, lucrurile s-au schimbat.

Perioada de transferuri până în octombrie?

Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 7 ORE
Conform celor de la Telegraph, mai multe cluburi susțin ideea ca perioada de transferuri din acest an să aibă o durată similară cu cea dintr-un an normal. Astfel, dacă ea va începe în luna august, să se încheie la finalul lunii octombrie.
Campionatul va reveni pe 17 iunie și se va încheia la începutul lunii august. Șefii Premier League doresc ca sezonul 2020/2021 să înceapă pe 12 septembrie, astfel că va exista o perioadă de o lună fără meciuri oficiale iar cluburile se vor putea concentra și pe mercato.
La Liga și Serie A urmează să înceapă și el în luna iunie, însă o decizie legată de perioada de transferuri depinde în mare măsură de FIFA, altfel cluburile engleze vor putea face doar transferuri interne.
Președintele Premier League, Richard Masters, a vorbit recent despre dificultățile existente cu perioada de transferuri: "Există multe variabile cu ligile europene începând și terminându-se în momente diferite astfel că trebuie luată o decizie și o vom lua în câteva săptămâni. Perioada de transferuri va începe la finalul sezonului, întrebarea este cât timp va dura".
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 10 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 11 ORE